-
Problém s 7800GT
Při najíždění Windows mi loadovaci obrazovka strasne sumi a trese se.Ale pak je uz vse normalne ok.A hlavne se mi nekdy seknou hry(napr. COD2 a zejmena NFS MW,kde at zmenim takty jakkoliv),zasypou se polygonama a musim dat tvrdej restart.Pritom pri opetovnem projeti 3DMark 05 vubec zadny problemy,ani artefakty,ATI Tool taky zadny nenachazi,teplota na GPU pri zatezi max 56st.Zkousel jsem i nejnovejsi ovladace,ale problem nemizi,nevite,co s tim? ??? Obavam se,ze to budu muset reklamovat,jednou mi uz takhle grafarna sumela a byla vadna... :?
-
Tak kdyz jsem jeste o neco snizil takty,tak to uz nepada ani z NFS,ale porad to zrni pri te uvodni obrazovce do Win XP,nevite,co s tim?
EDIT: Po snizeni taktu na default se misto te loadovaci obrazovky objevi celej obraz fialovej a postupne zcerna a pak uz to normalne skoci do widli... Uz z toho asi blaznim! :o Kdyz zase nataktuju,je tam ta loadovaci obrazovka normalne,ale porad sumi... ???
-
a co máš vlastně za zdroj?
-
550W,ale znacku nevim,dostal jsem to uz v tom kompu,nechal jsem si ho poskladat u 100megy...
EDIT: Koukal jsem dovnitr a je to Eurocase :-( Ale to by zas nemelo tolik vadit,ne?Chapu,ze to neni Fortron,ale 550W - zvladnout by to mel,ne?
-
díval jsem se na parametry toho zdroje a nevypadá tak zle, pokud máš možnost, tak zkusit to s jiným zdrojem, případně to vyzkoušet u někoho známého kdo má PC, jestli to tam bude dělat taky, tak reklamovat grafiku
-
Kamos mi poradil takovou blbost,pomoci programku zmenit ten loadovaci obrazek.A ten novej uz nesumi!Tak to uz vazne nechapu... :?