Mam jeden mensi problem
Vlastnim kartu Sound blaster audigy 2 a vzdy ekd chcem nahravata zvuk .... tak je nejako divne zrychleny , neviem cim to moze byt ....
mam nainstalvoane najnovsie drivere z oficialnej stranky... ale ani to nepomaha
Printable View
Mam jeden mensi problem
Vlastnim kartu Sound blaster audigy 2 a vzdy ekd chcem nahravata zvuk .... tak je nejako divne zrychleny , neviem cim to moze byt ....
mam nainstalvoane najnovsie drivere z oficialnej stranky... ale ani to nepomaha
Jaky program pouzivas pro nahravani? A z jakeho zdroje nahravas? (what you hear, line in)
zo zdroja what you hear....
no skusal som uz fraps , sound forge a aj total recorder , dokonca aj obyajny windowsacky , ale stale to blblo
Zrychleny je len playback pri nahravani, alebo finalna nahravka? Mne napriklad audigy 2 ked dam nahravat bud What you hear alebo line in reprodukuje duplicitne a oneskorene ten "druhy" zvuk ale nahravka je OK. Podla toho na aky ucel to je pouzivam na nahravanie bud dodany mediasource alebo Soundforge 8. Blbne? funguje to s oboma.
Miso
zvuk je v pohode , ale nahravka ma zrychleny zvuk ....
uz som dokonca aj reinstaloval windows a stale to robi....
Su to rozne frekvencie vzorkovacie.... nepoviem teraz mozno spravne poradie, ale je mozne ze nahravas 48kHz a prehravas to 44,1 kHz ... audio aplikacia cez ktoru nahravas musi mast nastavenu pracovnu frekvenciu na 48kHz, v pripade ze to nevie, tak v audio console musis znizit pracovnu frekvenciu karty na 44.1
To ses "trosku" spletl, ne? :lol:Citace:
Původně odeslal xulygan
To ze je nejaka nahravka zrychlena, je skutecne zpusobeno spatnou vzorkovaci frekvenci. tj. asi je hloupej ten program kterym to nahravas.
2ZS mam v kompe 2 dni, pred tym audigy platinum, tam sa to nastavuje v audio HQ, nie som este v audio console zbehly.Citace:
Původně odeslal Caleb
Ty mas na mysli vzorkovaci frekvenci SPDIF (sony/philips digital interface?).
DSP na Live az Audigy4 pracuji na 48kHz, tak to proste je, nijak to neprepnes.
Kazdopadne Audigy2 by mela umet nahravat az 24/96 signal, tj. 24bitu, 96kHz, Audigy1 umi nahravat pouze 16ti bitove.
Imho pokud mas aktivovanej nejakej efekt, logicky je jiz digitalizovanej signal zpracovavan DSP, tedy downsamplovanej na 48kHz (dokonce se domnivam, ze to plati i kdyz nahravas z What U Heart)