-
Problem s R9600
Mam Safir R9600, a kdyz nainstaluju novejsi catalysty tak do 5ti minut po spusteni naky hry se restartne PC, mam tu zatim catalyst 4.10 tam to pada hodne malo, nevi nekdo nake reseni ?
skousel sem i omega ruzne verze, mam natom nalepene i chladice na pametech aby to lepe chladilo, ale nezda se ze by se prehrivala.
diky
-
A tenhle problem pozorujes pri jakych catalystech?Predtim ti to nedelalo?Osobne si nemyslim ze by grafika stala za restartem pc...Celkove 9600 nemaji problemy s teplotou.Problem bych asi hledal jinde.Mohl by to byt softwarovy problem
-
aku mas dosku? ak via tak by som to videl v znamom probleme.ale aj tak skus si odstranit catalysty cez DriverCleaner a dat potom omegy
-
Jakou máš desku? (chipset)
Pokud je to chipset VIA, tak v BIOSu nastav AGP4x a AGP Fast Writes Off..
-
Ano mam VIA chipset je to deska myslim ze MSI K7T nebo neco tak podobne, jinak problem se objevil o updatu na posledni catalysty z 4.1 myslim dodavanych na cd. vyzkousim nastavit ten bios a kdyz nepomuze tak ten driverclean. zatim dik
-
čeče, já ti mám stejnej problém při spuštění určitejch aplikací se mi samovolně restartuje PC a to přitom mám čerstvý okna. Mám stejnej čipset a sapphire 9600pro -poslední omegy a teď nově 5.10 catalysty
Vždy jsem měl zapnuto agp8x i FW a bez problémů až teď.
-
tak ja mam celou dobu agp4x a fastwrites off, agp8x deska nedava jeste skusim ten driverclean a posledni omegy
-
tak u mě vyřešeno! já blbec jsem zapoměl že jsem laboroval s DDR a nastavil brutal časování :oops: Takže už to šlape v poho..
-
me se zda ze to take maka, skusil sem vypnout MS Antispaware a pri NFSU2 to nepada, nic jineho sem zatim nezkousel