další HTTP problém - pomocné okénko ve formuláři
ahojte chlapi, zas problém... najednou, když dělám formulář, tak se mi na pc pak zobrazuje pomocný text ke kolonce o kus jinde... čím je další kolonka níž, tím víc je její pomocný text ("historie kolonky") níž...
je to form v úplně stupidní stránce, jenom stránka, tabulka a v ní form... tato stránka je pak vložena jako iframe do nadřazené stránky...
zkoušel jsem formulář odentrovaný ( :roll: ) v té jedné hlavní tabulce, i rozmístěný v buňkách, ale stejně je to vždy posunuté.
jo tak už vím, je to tím, že je to vloženo jako iframe. když tu stránku volám zvlášť, tak je to v pohodě...
nejde nějak u formuláře zakázat třeba ty pomocné kolonky?
http://www.calver.cz/luke/problem.jpg
hlavně mi neříkejte, že je to zprasený kód :wink:
když je iframe volaný zvlášť - do nového okna
http://www.calver.cz/luke/problem2.jpg[/img]
Re: další HTTP problém - pomocné okénko ve formuláři
ja osobne by som to nehadzal len na brovser ...
skusi skontrolovat pouzivanie relativneho a absolutneho poziciovania prvkov v CSS a k tomu aj vztazny bod ku ktoremu sa to poziciovanie pocita
pac podla toho obrazku tipujem ze je to cez CSS robene
no chlapi, je to srabárna, ale vyřešil jsem to zakázáním historie ve formu - takže se pomocné bublinky neobjevují... ani mi to nevadí. Vyřešeno.
Díky za rady, moc díky.
Tim si to vyřešil maximálně tak pro sebe, ne? :-)
no jako nevím, ale řekni sám, kolikrát Ti tyhlety pomocné bublinky pomohly... mě se tam obvykle když už, tak objevují nesmysly z dřívějška... prostě v tomto případě ani nikdy nebyla "history" v mém zájmu, takže problém vyřešen.
Citace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
no jako nevím, ale řekni sám, kolikrát Ti tyhlety pomocné bublinky pomohly... mě se tam obvykle když už, tak objevují nesmysly z dřívějška... prostě v tomto případě ani nikdy nebyla "history" v mém zájmu, takže problém vyřešen.
z tvojho prveho prispevku som pochopil ze to chces zakazat pre vsetkych kto pridu na tvoju stranku, to co si spravil, si to zakazal v browseri u seba a ostatnym sa to nejak extra "nedotkne" :-)
No já osobně to mam vyplý, to je fakt, ale běžný uživatel se v nastavení hrabat nebude, takže mu tam zustane tahle funkce zaplá.
ne, já jsem to vypl v kódu stránky