Myš k notebooku drát nebo bezdrát?
Zajímalo by mě, co je z hlediska výdrže baterie notebooku výhodnější, jestli drátová myš, která je z noteboku napájena, nebo bezdrátovka, která má sice vlastní baterie, ale přijímač v USB taky žere energii. Tou bezdrátovkou myslím myš na bežné tužkové baterie a s malým typem přijímače co se strká přímo do USB, např tento: http://www.logitech.com/index.cfm/pr...ONTENTID=10918. Předpokládám že výhodnější bude ta bezdrát, ale je rozdíl výrazný? Máte někdo představu?
Díky
Re: Myš k notebooku drát nebo bezdrát?
Mám MS myš Explorer for Bluetooth, cpu tam nenabijeci VARTy a myš používám denně cca 16 hodin intenzivní práce... a vydržej mi několik měsíců.
BTW dost nechápu lidi, co používaj nabíjecí baterky, podle mne se investice do nich a nabíječky a proudu nevyplatí. Myš mám od května, nyní je prosinec a mám tam 3. sadu baterek... při ceně 10 Kč za jednu, a to vše prosím při maximálně intentivním používání.
Navíc vám ani nic nevydržej.
Citace:
Původně odeslal Jindra Hojer
Navíc vám ani nic nevydržej.
Problém možná nebude v baterkách, ale v té myši..
Citace:
Původně odeslal Jindra Hojer
Osobně mi přijde kombinace drátový myši a NTB zvrácená, baterka v ní vydrží několik měsíců tak co...
Jediný háček je v tom, koupit přímo myš pro notebook, aby měla miniaturní přijímač.
Dráty jsou záležitost minulýho století...
No zapajat nejaky kram do notebooku, potom to 4-krat vselijako resetovat a synchronizovat a mysliet este aj na baterie v mysi... Ked chcem s notebookom robit, tak nabijem jeho bateriu a tym to konci. Nemusim stracat cas hranim sa s mysou. Mys funguje. Vzdy. Ale mozno to nie je in :D
Citace:
Původně odeslal Rainbow
No zapajat nejaky kram do notebooku, potom to 4-krat vselijako resetovat a synchronizovat a mysliet este aj na baterie v mysi... Ked chcem s notebookom robit, tak nabijem jeho bateriu a tym to konci. Nemusim stracat cas hranim sa s mysou. Mys funguje. Vzdy. Ale mozno to nie je in :D
...nehlede na to, ze nemam zajem o to, aby mi telem prochazelo dalsi pofiderni vlneni vedouci k impotenci...
Citace:
Původně odeslal Xima
...nehlede na to, ze nemam zajem o to, aby mi telem prochazelo dalsi pofiderni vlneni vedouci k impotenci...
Proto sem si koupil dratovou :-D Mam Genius Navigator P300, je to jedna z nejlevnejsich ale sem s ni naprosto spokojenej - funguje spolehlive na vsem ten navijeci kabilek je super vec.
Bezdratovejm mysim nefandim, kablik je "spolehlivejsi" a neprijde mi ze by me omezoval. A bezdrat je dalsi zdroj vlneni - ruseni.