Nenataktovana GeCube Infinite 9550 s cipem R9600xt mi dela ruzne vetsi ci mensi artefakty v nekterych hrach a hned v prvni scene v 3Dmarku03 a to docela velky. Zkousel jsem Omegu, DNA, i origos ATI catalysty a furt stejny. Co s tim? Diky.
Printable View
Nenataktovana GeCube Infinite 9550 s cipem R9600xt mi dela ruzne vetsi ci mensi artefakty v nekterych hrach a hned v prvni scene v 3Dmarku03 a to docela velky. Zkousel jsem Omegu, DNA, i origos ATI catalysty a furt stejny. Co s tim? Diky.
reklamace...jen..máš vyplé FW a zaplé AGP 4x??
takze sem zkusil vypnout FW a zapnout AGP 4x a furt nic, blikani obrazovky, trojuhelniky skoro pres celou obrazovku. cili myslite, ze ja uz s tim nic udelat nemuzu, jen reklamace?Citace:
Původně odeslal Meridius
jaký máš zdroj?Citace:
Původně odeslal panpip
No pokud máš dostatečný zdroj, nemáš kartu nijak taktovanou, může být karta vadná..tyhle infinity bohužel dost často odcházejí... :(
zdroj 300W, znacku nevim, ale problemy jsem s nim nikdy nemel, v case mam navic jeden vetrak, ale to by asi nemelo vadit:-),Citace:
Původně odeslal Anduril
win XP, directX9.0c, abit NF-S v 1.1 200Mhz, athlon 1700+, 2x 256MB kingmax Dual
300W zdroj by to měl utáhnout pokuď tam nemáš moc vymožeností, takže bych tu kartu zkusil reklamovat a nebo zkus jinej zdroj
Ješte bych zkusil shodit takty... zkontrolovat jestli sedi chladic na jadru... a jestli moc nehori... me se stalo ze sam od sebe odpadl pasiv s vetrakem z mojeho r8500 :) ten radoby plastovej uchyt se nejak sam odlomil... vyresil sem to sroubem zkrz kartu.. nic mene.. docela sem se bal :D jeste zkus kartu v jiny sestave.. a kzus ty sami aplikace jestli tam budes mit artefakty reklamuj ji... jestli ne muze tam bejt nejakej¨jinej problem... ja sem treba resil problem s artefaktama na MSI 6600 s deskou m848 od PCchips... proste nekompatibilita.. nijak sem to nevyresil...
na vine je karta... nezvlada tak vysoke takty a tak dela artefakty. Mel jsem stejny problem s Jetway 9550 na default 500/600 delala artefakty... pomuze ti jen reklamace...
zkus si stahnou takty na polovinu a uvidis...
no tak presne tohle me napadlo vecera vecer a zkusil sem, dal sem tu potvoru asi na 2/3 vykonu a ta potvora slapala bez artefaku. vetrak na karte sem taky zkousel, sice mrcha trochu hreje, ale myslim ze by to melo bejt v norme. este zejtra aaz budu mit cas, ji prubnu v praci a pak asi pude pryc:-(Citace:
Původně odeslal epidot
mel sem ji rad, ale za na druhou stranu, pred rakem sem za ni dal 3200kc, takje dyz mi ji do mesice nesezenou (o cemz pochybuju:-) si priplatim par stovek a bude neco lepciho:-o)
diky moc za rady, sem si nejdriv myslil, ze neco delam blbe:-)
No..imho jsou Infinite celkem dobře dostupné.. :)
Ale dělaly se dvě verze..jedna měla slabší takty a druhá vyšší..
Já mám třeba tu s vyššíma, ale více než je default už prostě nedá - artefakty..
mel jsem stejny problem karta delala artefakty uz pri zakladnim taktu, tak jsem ji sel reklamovat... Reklamace probehla do 14 dnu a dostal jsem novou kartu, prijdu domu testuji vse ok, tak zkousim taktovat pomoci ati tool necham vyhledavat nejvysi frekvence jadra a pameti ati tool mi nasel, jadro na 520 a pameti na 800.. A pri tom ta puvodni karta nesla ani opid,,, bych to videl na rozdilne verze karet..
no tak to teda blahopreji:-) ja uz sem se s tou svoji v duchu rozloucil a vymenu za novou rozhodne nebudu akceptovat. jako vhodneho nastupce misto tohoto meho milacka sem si nasel GF 6600 a to presto, ze sem mel vzdycky ATI a nidky jinak. obcasna zmena snad snad neuskodi:-)Citace:
Původně odeslal Muhammad Ali
rozdily tam jsou, ale je to v biosech a v pametech( infinity by mela mit hynix 2,5ns)Citace:
Původně odeslal Muhammad Ali
btw s puvodnim biosem mi pameti nesly taktovat ani o fous a s dalsim jedou bezproblemu na 400 :wink:
cus mohl bys mi poslat tvoji verzi biosu zkusil bych porovnat s mojim, jinak pameti jsou opravdu hynix 2,5ns...Citace:
Původně odeslal Bruggi
ps.. jadro jde ti vic nez 530, mi to treba pri 535 uz hazi chyby v obraze :?: