Ako obmedzit pocet pripojeni na program?
Mate niekto nejaky tip/napad?
- potrebujem nastavit urcity max pocet pripojeni na urcity program
- myslim ze windows podporuje max pocet pripojeni, ale to na cely system, cize to nepripada do uvahy
- alebo dokaze nejaky firewall "zabijat" neaktivne pripojenia? ak ano, aky?
dakujem za tipy, ak ma nieco napadne, este to upresnim, ale myslim ze myslienka je jasna. Cele je to kvoli routru, ktory jednoducho nezvladne vysoky pocet pripojeni pri p2p sluzbach a po urcitom case vytuhne.
Diki.
Re: Ako obmedzit pocet pripojeni na program?
Citace:
Původně odeslal tomase
- myslim ze windows podporuje max pocet pripojeni, ale to na cely system, cize to nepripada do uvahy
dakujem za tipy, ak ma nieco napadne, este to upresnim, ale myslim ze myslienka je jasna. Cele je to kvoli routru, ktory jednoducho nezvladne vysoky pocet pripojeni pri p2p sluzbach a po urcitom case vytuhne.
Diki.
A nejde to u těch P2P programů nastavit? Třeba nějaký bittorenti to uměj.
Re: Ako obmedzit pocet pripojeni na program?
Citace:
Původně odeslal KUBA
Citace:
Původně odeslal tomase
Diki.
A nejde to u těch P2P programů nastavit? Třeba nějaký bittorenti to uměj.
co viem tak to vie Azureus, v threade o clientoch ale zistis preco ho kazdy po par dnoch posle do *****, nejde len o p2p ale obecne o pocet pripojeni, kedze home-dedicated lacne routre to po case nedaju -> zaplnena pamat, napr take cisco 29XX tiez bezproblemov vytuhne pri spravnom dos-attacku