-
Jak na VIVO
Můj problém je, že mám satelitní přijímač v jiné místnosti než pc, na mojí grafické kartě MSI6600 viz popis mám video in a chtěl bych vědět jaký program mám použít abych tento vstup mohl sledovat na monitoru pokud možno fullscreen jako televizi. Máte někdo nějaké zkušenosti?
"hledal jsem jestli to tu nikdo neřeši a nenašel jsem" ???
-
Tak tohle by mě taky zajímalo....mám MSI NX6600GT AGP.Stáhnul jsem WDM drivery v.4.05 a co dál? :oops:
-
Taky jsem se s tim moril na GeForce FX5200 a nakonec jsem rozbehal s programem ATV2000, kde slo prepnout na ten vstup.
Samozrejme musi byt nainstalovane WDM drivery....
-
Re: Jak na VIVO
Tak to je super, jestli se najde ještě nekdo, kdo má nějaké poznatky ohledně mýho dotazu, tak bych byl nadšen
-
Někde sem četl že je na to dobrej InterVideo WinDVR 3.Ale nemám vyzkoušeno :)
-
Ted nemám v pokoji kabel od TV ale jakmile ho zas budu mít testnu...
Takže díky moc !!!
-
Celkem nový poznatek Windows media Encoder se zdá že dokáže taky v celkem solidní velikosti real time zobrazovat Obraz z Video In
Ještě to ale musím testnout
-
Tak jsem na to přišel...
Celkem mě překvapilo jak je to jednoduché a jak všichni ten program dobře známe. Je to Windows Media Encoder.
Dá se to dát skoro přes celý monitor.
Stačí si dát režim živé vysílání. Ale bacha jakou si nastavíte kvalitu vstupu jde tam rozlišení až 1280 na 760 a to už můj duron sekal...
-
Zdravím, mám ovladače WDM 4.13 (poslední) a podle mě asi nejlepší free program DScaler (mám verzi 4115).
-
ako spojazdnit HD video cez VIVO poradi niekto, bo pokial viem tak Dscaler tuto moznost nema
-
Nevím přesně co tím myslíš?