epox 8rda+ a vysoka FSB = smrt
Pocul som ze v niektorych pripadoch pri vysokej fsb (cez 200 mhz) chlapikom odisla nacisto doska :o .
1) Ma s tym niekto skusenosti ?
2) Bezi to stabilne na 200mhz bez zvysovania napajania NB ??? ?
3) pocul som ze ani novym biosom by sa nedalo menit napajanie chipsetu, lebo to nedovoli ten winbond chip co ma na starosti napajanie :( , vie niekto nieco o tom ???
Re: epox 8rda+ a vysoka FSB = smrt
Citace:
Původně odeslal aquadust47
Pocul som ze v niektorych pripadoch pri vysokej fsb (cez 200 mhz) chlapikom odisla nacisto doska :o .
3) pocul som ze ani novym biosom by sa nedalo menit napajanie chipsetu, lebo to nedovoli ten winbond chip co ma na starosti napajanie :( , vie niekto nieco o tom ???
1)Nedostačující chlazení
3)Zatím žádná taková verze biosu nevyšla,ale měla by to napravit nová revize.Kdy ta bude,to bych taky rád věděl
Re: epox 8rda+ a vysoka FSB = smrt
Citace:
Původně odeslal aquadust47
Ano,při 200 Mhz FSB mi deska odešla před očima prakticky,né hned,ale na druhý den kolegovi už nenajela,ten pasiv na čipsetu je vskutku na prd,je třeba tam dát ještě větráček pro jistotu,možná to nová revize řeší,ta naše byla 1.0