Re: Z-2300 výměna satelitů
Citace:
Původně odeslal antonio
každý má jiné nároky, z-2300 jsou pro mě mizerné, hrají pod dekou, a je slyšet plast, takže mizernost
aj ja si myslim ze su slabe, a po precitani recenzii a ohlasov ludi doma aj na zahranicnych serveroch, vyhravaju na plnej ciare Cambridge Soundworks Megaworks 250D
Citace:
Původně odeslal MK2
aj ja si myslim ze su slabe, a po precitani recenzii a ohlasov ludi doma aj na zahranicnych serveroch, vyhravaju na plnej ciare Cambridge Soundworks Megaworks 250D
Nuz ked myslis
ja som si na mojej zvukovke vypocul ROZOHRATE polrocne Z-2300 aj asi rok stare kamosove cambridge 250D a rozhodne sme sa zhodli ze logitech su lepsie
250D maju mizerne male sumive satelity a ich vykon nie je udavany v RMS ale v peak power cize na papieri sice vyzeraju silnejsie ale v skutocnosti nie su
hovorim ked sa Z-2300 rozohraju a krmi ich kvalitna zvukovka je to o niecom uplne inom - ked som ich mal iba jeden den stare a napojene na Audigy2 bolo to o niecom inom ako takto po pol roku na m-audiu revo
koniec koncov svoje Z-2300 som kupoval v rakusku v mediamarkte a som sa tam rozhodoval ci kupit megaworks alebo logitech a nastastie v tej predajni maju taky kutik, kde maju vystavene vsetky repro a kazde si mozes vyskusat a uz tam sa mi zdali logitechy lepsie
Citace:
Původně odeslal hyde21
Nuz ked myslis
ja som si na mojej zvukovke vypocul ROZOHRATE polrocne Z-2300 aj asi rok stare kamosove cambridge 250D a rozhodne sme sa zhodli ze logitech su lepsie
250D maju mizerne male sumive satelity a ich vykon nie je udavany v RMS ale v peak power cize na papieri sice vyzeraju silnejsie ale v skutocnosti nie su
hovorim ked sa Z-2300 rozohraju a krmi ich kvalitna zvukovka je to o niecom uplne inom - ked som ich mal iba jeden den stare a napojene na Audigy2 bolo to o niecom inom ako takto po pol roku na m-audiu revo
koniec koncov svoje Z-2300 som kupoval v rakusku v mediamarkte a som sa tam rozhodoval ci kupit megaworks alebo logitech a nastastie v tej predajni maju taky kutik, kde maju vystavene vsetky repro a kazde si mozes vyskusat a uz tam sa mi zdali logitechy lepsie
Zdravím
Ono srovnávat Logitech a Creative je ztráta času, ten rozdíl je zanedbatelný. Já nejsem spokojený u Z-2300 se satelity a ani se subwooferem. Ale taky musím podotknout že jako referenční systém jsem bral sluchátka Sennheiser HD650 a elektronkoví zesilovač Musical Fidelity X-CAN V3, což je samozřejmě vůči Z-2300 dost ne fér. A jako náhradu za Z-2300 jsem si vybral Tannoy Precision 8D, to bude jiný kafe.
reaguju na první post:
a co toto?
DENON SC-M 51, prý nové nerozbalené za 1990.
mrkej sem http://www.hifibazar.cz/
kombinace logitech woofer+tyto bedy by mohla bejt OK. A nebo prodej ty logitechy a kup 5,1 zesík + přední repro, SW si můžeš udělat sám...
Sony bych neresil vubec, magnat nevim, ale spise bych si vybral neco tu: http://www.hifibazar.cz/ sekce reproduktory/stereo... v kombinaci s tim logitechem se ti klido muze stat, ze se spolu budou zvukove mydlit, prece jen to neni moc sladene, s nicim... Tu na foru ti urcite poradi uzivatel AlienCZ nebo na foru http://hifi.nazory.cz/hifi.htm
stejne nakonec dopadnes jako ja a koupis zamostatny zesik a nejake slusne regalovky...