-
Asus4200&SmartDoctor atd
Kupil som tuto kartu a SmartDoctora som nemohol nainstalovat z Autostartu ani vo woknax98 ani v XP. Ked som ho nakoniec nainstaloval napriamo z foldru tak mi zasa vyhadzoval nejake info o tom, zhe nemam (asi) senzory na meranie danyx udajov. Je to pripad ako s pamatami, zhe musim mat vyssiu verziu alebo je to nejak inak?? Rad by som sa pozrel na tie udaje...
BTW: Asus pise, zhe karta ma mat takt pamati 550 a jadro 260, ale v prevedeni DeLuxe. Obycajne DVI co mam ja je 250/513. Mate niekto to iste?
-
normalni asus nezvladne smart doktora
jen deluxe
mluvim o ti4200
-
hmm,to je zajímavé,že jsem zprovoznil smartdoktora i na Leadteku ;D ..ale tu starší verzi
-
Zhit, keby som to vedel tak doplatim za toho DeLuxe. Ale celkom ma to serie. Za tie praxy nemusel Asus az tak setrit... :evil:
-
Mám tu istú kartu a taktiež my to nefunguje. Dosť ma to naštvalo lebo na tie teploty som bol dosť zvedavý.
-
jinak teploty GPU byly kolem 50-55 ram 40-45 standartní chlazení
ted mam s vodou GPU 40-43 ram je stejná
-
jo a nakolik mate ty standartní asusy přetaktěný ?
-
No ja mám na mojom ASUSE 4Ns DDRAM ORIGINAL 250/512. Stabilne dokáže isť 310/605. Teraz pracujem na vodnom chladení. Ale v mojom prípade OC nemá nejaký velký zmisel. 3D MARK2001 SE ORIGINAL 9750 bodou OC 10000 bodou. Proste mám nato slabý procesor. Pridám par megahercou na CPU a víkon VGA ide podstatne hore. Ináč testované to bolo v 3D MAR 2001 SE a zatial 3 dni v UT2003. Bez artefaktov v obraze a padania. Uvidíme čo s toho dostanem s vodou a XP 2400+
-
Ja som ece netaktil, bo mam comp out of order :(