-
dotaz ny FUNKČNÍ myšku
Ahoj lidi, mám genius netscroll+ superior...je to humus...porad ustreluje, asi cocku necim protahnu a za dva dny zase ustreluje mrcha hnusna a chteli za to 500...mam ji rok a neco ale posledni dobou se to zhorsuje...je mozny aby to bylo horsi? :-) to je divny...poslozkaj e standard latkova cerna...cistim casto...asi budu menit...jak na neco chci kliknout tak to musim centrovat :-). Jakou mi doporucite? laserova logitech bezdrat?...spíš ale asi drát jestli má lepší odezvy-nebo jak to vlastně je? Díky všem za iodpověď
-
Chceš to na hraní? Kolik na to máš? Imho nej jsou Razer DiamondBack a MX518, pokud teda počítam s cenou kolem 1200,-... Pak G5 a ten new Razer CooperHead nebo jak se jmenuje...
-
ani ne tak hraní jako čiste robota...není levnější volby? Jako nechce se mi vrážet do myši jako do DVD palirny....to je dost masne 518 je IMHO cool, ale ta cena :-( ale jestli je fakt tak dobra...a kdyz uz jsem u toho...ty bezdratova laserova...jak dlouho vydrzi nabita?...a ty dve tri stovky navic se uz v tm ztrati no...nevim jak se rozhodnout...ta mys me dozira...jsem si rikal genius topmodel...hovno a ne topmodel...je to fakt tak poznat ty lepší myšidla?
-
Jako pokud to nechceš, fakt na hraní a chceš to jen na běžnější práci, tak se koukni třeba na MS Explorer 4.0A, to OEM balení stojí kolem 600,-, měl jsem ji taky a za ty peníze je ok, akorát má divný kolečko. Nebo pokud bezdrát, tak by měla být ok i třeba LX7 od Logitechu.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26758
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32896
EDIT: Genius je shit ;).
-
Ok, uz sam vim ze genius je shit :-)))
Otazka je, jestli se nevyplati od te LX7 pridat na MX518...vetsi mysi mi sedi, cim mensi vaha tim lepe a hlavne at je PRESNA, vic nechci kua, to ten blby genius ma presnost +-1cm do vsech stran :-).
A co ta MX1000?...laser...tomu uz snad ani prach nevadi ne?...kurna...to je tak drahy vsecko :-(
-
jo a tu explorer kamos celkem odsuzuje, nepresne kolecko-relativne jak rikal na hovno :-) tak to jsem asi jen odkazany na drahe logitechy...saaakra
-
MX1000 je taky hodně dobrá a na práci ok. Nevím, ale jak je těžká, káždopádně ji tu má dost lidí a někdo ti to sem snad napíše...
-
Na tu "tihu" si clovek zvykne. Mohlo by to delat problemy snad jenom hracum...
-
jj vaha MX1000 je sice vetsi ale casem (hned) si clovek zvykne a normalni mysundy mu prijdou "divne lehky" nabita vydrzi tak 3-4 tydny nabijeni z 0 na 100 % trva asi 4hod. 1hod nabijeni staci na asi den provozu (to jsem cetl ale nezkousel).
btw na MX1000 jsem presedlal na z noname kulickovky a byl jsem z toho uplne v pr*** sebemensi pohyb mysi se okamzite prenasi na kurzor :o ;D a k tomu lagovani:priblizne po pulhodine naproste necinnosti mys usne a kdyz zacnete neco delat tak ji to takpul vteriny trva nez se probudi je to takovy maly skubnuti takze imho pri praci to nevadi a ve hre snad s mysi neco delas co chvili takze nehrozi ze by usla :idea:
-
ok,to je supr,me se taky moc líbí, jen nechápu žě se tak drží s cenou...před rokem a půl jak jsem vybíral tak stála stejne, co tedka...pekne o nicem...1600....vzdyt me 1800 stal procesor :-)))