Chci poridit R 9500 Pro a nevim pro jakeho vyrobce se rozhodnout. Hercules je moc drahej, myslim ze nejlepsi bude Sapphire, nevim co si mam myslet o Daytone a Gigabyte neni k sehnani... CO vy na to??
Printable View
Chci poridit R 9500 Pro a nevim pro jakeho vyrobce se rozhodnout. Hercules je moc drahej, myslim ze nejlepsi bude Sapphire, nevim co si mam myslet o Daytone a Gigabyte neni k sehnani... CO vy na to??
Sapphire ted taky nesezenes a nikdo nedokaze rict, kdy budou. Kvalita Daytone karet by me taky zajimala.
Sapphire mají v Ostravském at computer www.atcomp.cz
Sapphire je tobry výrobca..
Daytona (Palit) - neviem nemal som v ruke karty od tejto značky (ATI) ale nvidie su take pofiderne..
Já bych si koupil HIS. Měl jsem teď jednu doma půjčenou od kámoše. Koupil ji v T.S.Bohemia. A je to brutální. Paměti 3.3ns. 4 cd (ovladač, PowerDVD, PowerDirector, závodní hra). 2 tv kabely - svideo + ten jiný :-), redukce DVI-VGA, rozdvojka na přídavné napájení, velká bedna. Karta má červenou barvu a dost velký aktivní chladič. Dal za to cca 5500Kč. Měl jsem ji dva dny a byla naprosto úplně bez problémů. Hned bych ji bral, kdybych měl prachy.
Sam mam Sapphira viz. popisek.
Je to bezproblemove a za 6700 s DPH. Jenom kdybych nemel takovou SHIT desku. Doporucuju 8)
Jen takova perlicka, ted jsem volal do Actebisu kdy budou mit Sapphiry 9500Pro a clovek, ktery tam ma tenhle segment na starosti mi rekl, ze Sapphire 9500Pro se vubec nedela. Pry je meli v ceniku, ale doslo k systemove chybe - proste omyl. Tak vazne nevim, kdyz je tady na foru nekolik lidi ma a videl jsem na nej nekolik testu ??? . Kdyby nekdo vedel, kde je maji skladem, hodte pls zpravu. Diky...
Tam je taky nemaji skladem a nevedi, kdy budou :(Citace:
Původně odeslal hans
??? ??? ???
Nechapu. Na fakture z CC mam Sapphire R9500Pro. Ale docela mozne ze to nejak zamenili. Karta neni nijak omarkovana firemnimi nalepkami a podobnymi nesmysly. Kazdopadne to je R9500Pro. Ma to 4 brouky pameti na 128-bitech.
Bud ten chlap byl nejaky divny, nebo me v CC sekli.
Ale zase kdyz se podivas na Site od Sapphiru, najdes tam odkazy na R9500Pro.
Upozornuju, ze to mam OEM, takze k omu neni ani krabka. A opravdu nevim jak z grafiky vycist jaka firma je manufacturer.
Na muj dotaz, ze ho meli jeden cas skladem mi rekl to s tou systemovou chybou. Pry to Sapphire nebyl. Kazdopadne myslim, ze je to hovadina. Sapphire na svych strankach 9500Pro ma a ty ho mas urcite taky. Na vetraku neni Sapphire? Jsem mel 9500 non-pro a byl tam. Co nejaky ser. cislo?
Jinak CC bere i z Actebisu ;D
No momentalne jsem v praci, takze seriovku ti nereknu, ale na vetraku je logo ATI, PCB je cervena. Myslim, ze ten chlap mlzil ;D
Doma to zkouknu
Vzdyt mas R9700 tak co te zajima 9500Pro?? Chces downgradovat? ;D
Tu co mam v podpise mit dlouho nebudu, je pujcena. Koupil jsem si 9500 non-pro s vidinou, ze po soft modu budu mit 9700, ale mel jsem artefakty, tak mi tuhle na nejaky cas pujcil znamej. Ted ji musim vracet a potrebuju nutne grafiku, ale nechci zadnyho Hercula, protoze je drahej jak svina! :?
Tak se starej, obvolavej, shanej :wink:
Pri trose stesti narazis na to procko narazis. Zkus jeste CC.
Ver mi, ze ho nikde nemaji. Stale dokola mi rikaji tri verze. 1. 9500Pro se nedela ;D 2. nemame a nevime kdy budeme mit 3. Cinani 14 dni nehakujou - maji dovolenou = nevime kdy budeme mit.
CC spada do verze c. 2 ;D
Tak jestli mas VISU ( nebo tvuj znamy ) tak si to objednej primo z Ameriky.
Shipping mas kolikrat v cene a kdyz si to prepocitas tak to dela asi 30$ - samozjeme jak u ktereho obchodu. Takze je to celkem financne nenarocna varianta = nevyjde te to o moc draz nez u nas, a kolikrat by to bylo jeste levnejsi.
A kdybych si ted vzpomel na ten link do toho store tak bych ti ho sem hodil at se muzes presvedcit. Zasatram v pameti, ale asi to bude chvili trvat :|
Sam ted beru Sapphire 9500Pro u 100mega distribution (www.stombrno.cz). Myslim ze je to dobra volba ... ;D
Hej a jake barvy je PCB, a jak jsou rozmistene pameti???Citace:
Původně odeslal malda
Jsem ti dal dobryho brouka do hlavy ;D
Ale jestli mas 60 v nature viz. jiny thread, tak to je sakra malo, kdyz 9500Pro ma 8 pipek.... To ja mel na 9500 non-pro a po soft modu jsem mel cca 80-90... Zjisti hlavne fillrate...
No to teda dal :evil:Citace:
Původně odeslal Capi
Ale uz tomu neverim od te doby co jsem projel prvni 3D MARK. Kua, furt to davam za vinu te desce. Ale vzal jsem to k Commovi na 2.4 P4 a tam to melo 12 000. Takze taky nic moc. Kua, kdyby ty pameti byly jinak osezene- hned bych mel jasno.
Doma zkusim ten Fillrate. A jestli to bude pod 2000 tak at se v CC tesi!!!!!!! :evil:
Hele Brutus, ja jsem kupoval tu ATI 9500Pro 128MB asi o den driv nez ty viz http://www.overclocking.cz/4um/viewt...=10023&start=0Citace:
Původně odeslal Brutus
Kdyz se podivas na http://www.digit-life.com/articles2/.../r9500pro.html
tak tam byly provedeny testy s PIV ~2500 a v nature jim 9500Pro dala 61 FRPS a 9500 128MB jim dala nejakejch 56 FRPS, takze nature test (Game 4) neni rozhodne dulezity test pro rozpoznani 9500 a 9500Pro.
(ja mam s Cat 3.0 na svy sestave 67 a neco a celkove 9700 )
A vysledek PIV ~2500 sestave se starsima Catalystama byl neco kolem 12000, takze vysledky tvoji karty na ty PIV 2400 jsou zcela odpovidajici.
3dMark 2001 SE 330 proste uz nedokaze tyhle karty odpovidajicim zpusobem zmerit.
Moje karta odpovida layoutem i barvou ty karte 9500Pro. Chladic mam cernej ctvercovej s nalepkou ATI.
Koupil jsem to jako Sapphire 9500Pro a vykon je zcela odpovidajici.
Fill Rate (Single-Texturing) 958.4 MTexels/s
Fill Rate (Multi-Texturing) 2162.4 MTexels/s
Ale tvoje karta ,alespon jak jsem pochopil, ma layout 9700.
Testy by sedely +- 50 bodu.
PCB je red a chladic je stejnej jak tvuj.
Takze si nemam proc stezovat. Kua tajne jsem doufal ze to bude neco jinyho a ze si pricvaknu na 9700 :-)
Tak jsem zjistil ze ten R9500Pro fakt neni k sehnani ... To je v p****i ... :evil: :evil: