Zdar, shanim nutne ovladace pro muj notas:
chipset : i855PM
grafika : ATI M9 (64MB)
Moc díííky za pripadne odkazy kde stahnout (zatim marne hledam), nebo mě kontaktujte
Printable View
Zdar, shanim nutne ovladace pro muj notas:
chipset : i855PM
grafika : ATI M9 (64MB)
Moc díííky za pripadne odkazy kde stahnout (zatim marne hledam), nebo mě kontaktujte
:roll: www.intel.com www.ati.com ... asi tak 4-5 klikov daleko od tychto adries su k dostaniu ovladace (ak nahodou nevies, tak ati ma na vsetko univerzal ovladace, na notebook ide mobile catalyst alebo omegy www.omegacorner.com ...)Citace:
Původně odeslal Bezier
Noo to je hezke, driver od intelu jsem sice nainstalil, ale ten od ATI haze problemy...tak kdoviii..a ta ATI neni asi Radeon...Citace:
Původně odeslal MadCap
vies citat? obavam sa ze nie, tak si najdi niekoho, kto ti precita toto >
(ak nahodou nevies, tak ati ma na vsetko univerzal ovladace, na notebook ide mobile catalyst alebo omegy www.omegacorner.com ...)
jo tam jsem byl, ale i kdyz intaluju driver od ATI, tak to pak spadne, ze to nenaslo ani zakladni VGA radic, tak jsem z toho jelen...Citace:
Původně odeslal MadCap
POZN: je to muj prvni notas, tak kdyztak poradte, jaky je postup pri rozchozeni takoveto hracky. dik
a jaky "driver od ATI" instalujes? normalne tam nedas a nove "mobile" ti na to tiez nepojdu takze ... je tak moc tazke si sosnut omegy http://www.omegadrivers.net/ (ten link co som dal je old a zjavne not working, ale to nic nemeni na fakte ze to je prvy odkaz v google) a nainstalovat ich? asi hej :roll:
Díííík moc, ja prave myslel ze omegy nejsou pro stare mobilacke ATIny, ale je tomu naopak...display ma umet 1280x1024..ale ficiii krasneji na 1400x1050 tak diiik...ted jeste sehnat drivery na zvukovku a wifinu , OMGCitace:
Původně odeslal MadCap
poznas taku zahadnu stranku zvanu google.com? tak ju navstiv ;) a notebook s SXGA rozlisenim snad ani neexistuje (1280x1024)
Mrkni na http://mironet.mironet.cz/ntb-mirone...assis+dp35545/ ....Citace:
Původně odeslal MadCap
sam si "objavil" ze to ma SXGA+ takze neviem co trepes, za to ze niekto nevie vyplnit ani parametre do shopu fakt nemoze ... (btw notebook s pomerom stran 5:4 by bol v skutku uzasny)
Kdyz jsme u toho,
jakym programkem nejlepe otestuju stav disku, zda je opravdu dle me celkem v prdeli a zada si vymenu? Jelikoz pri stahovani filmu po siti se to neda ani vice jak 7MB/s a rychle pada a po cca 50prenesenych MB se to stopne a dal jen stojiiii... :((