soltek sl-75kiv kt133a nejede t-bred 1700+
Kamos si koupil t-bred 1700+ a nejede (vubec nezacne bootovat) mu na vyse zmineny desce, bios ma posledni, fsb, multiplikator i napeti sme zkouseli at se nastavi podle biosu a pak sme to nastavovali i rucne a nic. zkouseli sme i reset biosu...
moje palomino na tom jede v pohode
u biosu maj napsany ze tam jede xp2100+, ale o t-bredech tam nic nemaj, znamena to ze mu na tom nepojede, nebo je chyba nekde jinde?
Re: soltek sl-75kiv kt133a nejede t-bred 1700+
Citace:
Původně odeslal Jirik
Kamos si koupil t-bred 1700+ a nejede (vubec nezacne bootovat) mu na vyse zmineny desce, bios ma posledni, fsb, multiplikator i napeti sme zkouseli at se nastavi podle biosu a pak sme to nastavovali i rucne a nic. zkouseli sme i reset biosu...
u biosu maj napsany ze tam jede xp2100+, ale o t-bredech tam nic nemaj, znamena to ze mu na tom nepojede, nebo je chyba nekde jinde?
zkusil bych reset cmos a vyndat baterku, fsb na 100. Popř. zkusit tbreda jinde (jestli je ok).
S biosem Q11 prostě jet musí. 8)
Re: soltek sl-75kiv kt133a nejede t-bred 1700+
Citace:
Původně odeslal Staňour
Citace:
Původně odeslal Jirik
zkusil bych reset cmos a vyndat baterku, fsb na 100. Popř. zkusit tbreda jinde (jestli je ok).
S biosem Q11 prostě jet musí. 8)
tohle vsechno uz sem skousel, procesor je funkcni, vyresili sme to changem :-D, popravde receno je to spis stesti ze mu tam puvodne nejel, jelikoz ten kamos ho nejdriv zkousel sprovoznit se spatne nandanym chladicem, takze kdyby jel tak by se mu upek