Původně odeslal Sepuca
Asi bych mel zacit tim,jako moc jsem se tesil na novy procesor XP tb 1700+.Po dlouhem setreni a ocekavani jsem si na nej nasetril.Hura tak jsem si ho koupil.Hnedka si ho tam namontuji a menim nasobic,vsechno jede jak ma tak jsem spokojenej.Jenomze druhej den odjizdim do prahy na koncert,vsechno bylo super.Druhej den se vracim domu,jsem rad ze si zaparim na komplu,ale ve dverich na me spustej kde jsem a bla bla.Potom se chystam do pokojicka a co necejtim,smrad jako kdyz se neco pali a bylo me to hnedka jasny.Tatinek sel na pocitac a zapomel zapnout cerpadlo na mem vodnikovi.Tak to okamzite vypinam,ale bylo pozde.Jeden den jsem si ten procesol uzil ani o minutu vic,jeste horsi vec je,ze odesla jeste deska a tatinek me rekl,ze me na to nezaplati,ze si za to muzu sam,zeprej si to mam koupit.Ten me tak nasral,ze jsem to jeste nevidel.Co je jeste horsi,ze si nedokazi predstavit svuj cas bez pocitace,co ja budu proboha delat.Doufam,ze se vam to nikomu taky nestane.Vim,ze se to dotohodle fora nehodi,ale je to tady nejctenejsi.Omlouvam se adminum.