Už se konečně mohu připojit na ADSL Českého Telecomu.
Poraďte, jakého provaidera (kromě Č.T.) si vybrat a proč?
TO Kuba, Jezevec: PLS Hlasování >JAKÉHO PROVAIDERA POUŽÍVÁTE SKRZE PEVNOU LINKU Č.T.?<
Printable View
Už se konečně mohu připojit na ADSL Českého Telecomu.
Poraďte, jakého provaidera (kromě Č.T.) si vybrat a proč?
TO Kuba, Jezevec: PLS Hlasování >JAKÉHO PROVAIDERA POUŽÍVÁTE SKRZE PEVNOU LINKU Č.T.?<
Český Telecom bys nechtěl ani zadarmo. Měl jsem možnost se s timhle "adsl" setkat a byla to hruza děs co se týká rychlosti... :cry:
Pokud to jde po síti českého telecomu, je to vždy stejnej ojeb, protože telecom to zkurví, všichni se na něj pak vymlouvají a nemáš dovolání...
Prubni, jestli náhodou nemáš možnost připojit se na síť Telenoru nebo ČRa, v tom případě bych sáhl bo něčem od SkyNetu/Nextry/Bluetone...
Nevim jak vy, ale ja se s problemovou rychlosti u ADSL od CTc nesetkavam, jedine u variant PROFI s agregaci 1:20 (pradoxne), ale jen nekdy.
Jako ja sem mel rok 512kbit od Contactelu a nemuzu si stezovat. Za celou dobu meli JEDEN vypadek a to pry byla chyba CT. Rychlost mi neklesla pod 420kbit a ping byl taky v klidu. A navic mi na pozadani ukoncili smlouvu okamzite(bez priplatku) misto 3 mesicu cekani.
Ja som zo zltymi svinami viac-menej spokojny. Za rok uzivania som mal asi 3 vypadky/poruchy ktore sa do dna/dvoch vyriesili. Rychlost mam uz rok nonstop rovnaku, a to 900kbs z ich udavanych 1024 .. takze pohoda.
No keby som mal telenoracke kable, tak sa nanich hned vyprdnem, no nie kvoli nespokojnosti s kvalitou, ale kvoli rychlosti a FUP.
Mám SkyNet a pohoda super
necely mesic jsem uzovatelem nextry pres jejich (telenor) sit a zatim naprosta spokojenost. rychlost prumerne okolo 850kbps, pingy na seznam 10-15ms
Mám Adslko(512) od Ct a jsem naprosto spojen rychlost 50-60 Kbps.
pingy průměrně 14ms na seznam.
No to nie je bohvieco, ked si platis 512 Kbps a mas 50-60 Kbps. Nepomylil si si b s B?Citace:
Původně odeslal TIMBERJACK
Obětuj neposkvrněnou pannu na oltář Satana, aby ti to tak vydrželo i nadále ;DCitace:
Původně odeslal TIMBERJACK