Myslite, ze je to v pohode? Pokial sa nemylim tak spravne by malo byt 1.7V..BTW>Toto je napajanie chipsetu?1 Thx.
Printable View
Myslite, ze je to v pohode? Pokial sa nemylim tak spravne by malo byt 1.7V..BTW>Toto je napajanie chipsetu?1 Thx.
standartna hodnona napajania NB nForce2 je 1.5V , ked chces viac musis ist do VDD modu
Mam 8RDA+ rev 1.1 a Vdd je 1.6 V, ze by vylepseni? :-o ;DCitace:
Původně odeslal phi11
ja mam asi 1.0 a proste si NB viac cucne ked potrebuje, ked ho davas viac ako 133 FSB, takze mne cucka 1.58VCitace:
Původně odeslal Pike
Ja mam tiez 1.1, takze asi ziadne vylepsenie ;DCitace:
Původně odeslal Pike
no default by mal byt 1.5V
mne kolise od 1.55 do 1.57V (rev1.1)
podla mna prave tie lepsie kusky pre OC si tam hadzu kolo tych 1.58-1.6
tak bud rad,ze mas 1.6
nevidim zeby tu niekdo plakal, sak kazdy je rad ze nejde len 1.5 ale nieco viac, ale zachvilu ked bude cas tak dame VDDmod
Zachvilu bude mod a bude 1.8V a hotovo. Teda ak zozeniem potak.
Nemá tu někdo na Vmod u RDA+ slušný link.
http://www.vr-zone.com/guides/EPoX/8RDA+/ alebo http://8rda.com , to by ti malo stacitCitace:
Původně odeslal Jafido
Moc dík na 8rda.com jsou konečně pořádné obrázky.Citace:
Původně odeslal phi11
Ja mam taky Rev.1.1 a mam napeti 1,6V ;)
1.6V moze byt stale malo na vysoke FSB ...
najhorsie je na tom ze SPP je na vacsine nForce2 brutalne horuci ....a zase mat vacsi chladic na NB ako na CPU - no fakt neviem :-(
A proč ne. Ted to zatím chladím pomocí pasivu + aktivák, ale o víkendu jdu nařezat coolermastera a pak to by v tom byl čert ,aby to neuchladilo jenom s pasivem.
Myslim si ze heatsink velkych rozmerov by to mohol uchladit aj vzhladom na pretaktovanie na vysoku FSB
Idem skusit dat pasiv zo stareho Pentia na SB a na NB pasiv dam asi ofukovanie pomalym 80Titanom. BTW: NB je ten co ma default pasiv od Epoxu a SB je bez chladica? A SPP je co presne-nejak som si nie zrovna isty??Thx.Citace:
Původně odeslal GABO
jo NB je na severu desky a SB na jihu :)Citace:
Původně odeslal usuall
SPP=System Platform Processor=NB na 8rda/+
Má to ale jednu nevýhodu, protože se mi bude dost blbě manipulovat s chladičem na procesoru. Na výšku je tam prakticky 20cm místa, ale na šířku to už tak růžové není. Uvidíme jak se mi to povede.Citace:
Původně odeslal GABO