něchci nějaky drahy volcano, prostě normalni chladič, ktery opravdu něco uchladi
Dik za tipy
Printable View
něchci nějaky drahy volcano, prostě normalni chladič, ktery opravdu něco uchladi
Dik za tipy
Tak asi prumerny Titan D5TB (TC).
Je to asi jedna z voleb a snad by to měl i nějak uchladit.Citace:
Původně odeslal dorf
Ale bude asi trochu víc horkej.
2HiGhLaNdEr: Ale nebude, na to co ma v signature uplne staci. Taky mam D5TB na tom svem XP-cku, navic zpomaleny na 7V a chladi bez problemu - zatim nejvic jsem mel 54C. Samozrejme je potreba udelat v bedne trochu pruvan, jinak nepomuze ani ten slavny Volcano7 - staci jeden vetsi tichy pomalobezny vetrak pod zdroj a je to.
Tak asi prumerny Titan D5TB (TC). + dobre vetrany Case
Jo průvan musí být. Já když mam teplotu nad 35st tak už jsem nervozní.
54 bych asi nepřežil. :wink:
Samozřejmně souhlasim, že by mněl stačit.
dik za tipy, ale po delšim vahani sem se rozhodl že vrazim do chladiče trochu vic abych měl i do budoucna pokoj
:lol:
ted tu nekdo prodava Titan CU5TB - celomedenej , je uplne novej nevybalanej , novej stoji cca 800,-
chce za to kolem 500,-
mam to koupit ???
jen na testy ;D
Za ty prachy urcite.
Bud klasicky TITAN TTC-D5TB alebo ten medeny ak ho uz niekto pred tebou nekupil :)
zatim sem se rozhodl pro Volcano7+ , nebo je něco lepšiho v teto ceně? ( připadně nižši :-D )
... zkusit Super Silent 2000, 2500 a nebo PRO? dou sehnat za slušný prachy, maji kolem 20-25dB a otáčky 2-2,5k. A to PROčko je do XP2600.
co? ;D
SuperSilenty ale nejsou vhodný moc na hardcore OC. :wink:
.. za lidovy penizz ??? to je jako zadarmo ???
... pokud poridis na tu 1600xp silenta PROcko, tak mas myslim dost prostoru... ;D
jediny dobry a levny chladic je ten ktery si vyrobis sam
:)
... s tim se asi da souhlasit.... ale daji se poridit slusny vetraci za solidni cenu... 8)
Citace:
Původně odeslal BRUCEF
Tak,tak....muj Brutus Titus je toho prikladem :-) .Proste mi udrzi po 7 hodinach XP1700@10*166 na 43/45 stupnich pri CPU Burnu.Ale chce pomoct nejen chladici ale hlavne bocnici:a trosku i zadnici,jak kejsu tak svoji a udelat par der na nasavani a vysavani :wink: .
Myslim,ze ten Titan neni spatny,ale mas i jine volby-Super Silent pro,Volcano 6Cu nebo Taisol-vse v cenach do 700 korun s dani,posledni dva jsem mel(mam) a spokojenost
Cokoliv od SPIRE nebo COOLER MASTER je levné a dobré. Nebo GREEN COOLER
.....i Spire i CoolerMaster delaji docela slusnej bordel... :(
To myslíš vážně, montoval jsem jich asi 50 a neměnil bych
No a kolik mas s tim procesorem teplotu zatez/bez zateze,docela o tomhle vetraku uvazuju a fakt neni slyset??? to se mi nezda nevim nevimCitace:
Původně odeslal cLiVe