Stahoval jsem demo NFS:MW a bohuzel se mi to nejak pred koncem utnulo a chybi mi cca. 20MB. Firefox uz mi to bohuzel dostahnout nechce. Neznate nekdo prosim nejaky program, ktery by umel ten soubor doplnit, z toho co je na netu cely?
Printable View
Stahoval jsem demo NFS:MW a bohuzel se mi to nejak pred koncem utnulo a chybi mi cca. 20MB. Firefox uz mi to bohuzel dostahnout nechce. Neznate nekdo prosim nejaky program, ktery by umel ten soubor doplnit, z toho co je na netu cely?
Zkus to treba z nejakeho FTP pres TCMD. Ten dokoncit umi.
ovsem je take nutne, aby navazani podporoval i samotny ftp server!
a nevite jak se k nakemu pripojit? kdyz dam do total commandra tohle hele ftp://largedownloads.ea.com/pub/ jako ze se chci k tomu ftp pripojit tak me to napise ze neexistuje, ale v ff normalne funguje
Dej to bez toho /pub tedy jako hostitele jen ftp://largedownloads.ea.com
Pokud ani tak ne tak zkus(pokud nemas) pasivni rezim.
i v aktivnim by se pripojil, ale neslo by prochazet adresare pokud je tohle ten problem. A s tim pub by to taky jit melo. Spis estli nemas nakej moc "chytrej" FW, kterej tomu nedovoli komunikaci na net.
nn, uz jsem na to prisel, stacilo zadat do jmena anonymous a uz to jede, dokonce to dokazalo navazat na ten neuplny archvi:)
Kvoli tomuto mam aj vo windows program wget.
BTW. Nechapem, naco je vo firefoxe "download manager", ked nic nevie. Keby vedel pokracovat v stahovani, tak aspon polovica ludi nepotrebuje ziadny dalsi manager.
Což o to, horší je, že kolikrát z nějakýho "kvalitního" serveru soubor prostě nedotáhne, napíše, že je 100% a tim to pro něj končí, ačkoliv stáhnul třeba jen 100kB za xxxxMB...
Je to na dve veci => preto ten wget ;D
Ale on to navazat umi, ovsem ne pri sosani z http, to je logicky, kdyz to neumi srv.Citace:
Původně odeslal Rainbow
Vivat extension FlashGot, tam si každej vybere svýho favorita na sosání, že :)
Ano? Mne sa to nikdy neporadilo, resp. neviem, ako sa to robi ;D Ked existuje subor s rovnakym menom, tak si vygeneruje nove meno (prida ".1" na koniec) a zacne to stahovat odznova.Citace:
Původně odeslal Jezevec
Pokud jde o TCMD o kterem jsem mluvil tak hostitele musi zadat bez cesty. A aktivni taky nefunguje pokud je treba za NATem ;)Citace:
Původně odeslal Jezevec
Za NATom aktivne FTP funguje - len musi byt na routeri FTP connection tracking.
Nevim o jakym TCMD mluvis, ale rek bych ze o tomtez jako ja a s cestou to bez problemu ftp adresu vezme. Jinak viz Rainbow, i za natem lze aktivni ftp provozovat, staci mit natazeny ip_conntrack a ip_conntrack_ftp (plati pro linux), podobne to plati i pro ostatni protokoly (trebas IRC ...).Citace:
Původně odeslal jedik
No moje 6.50 se s cestou v hostiteli opravdu nebere. Teda co jsem zkousel zrovna tenhle server.