skladali sme s kamosom komp a tu zrazu sme zle zalozili grafiku a doska nam po anglicky daco zablabotala mal som dost. Poculi ste o tom nieco???? (neviem ale som mal kus chopene asi ) Ale fakt vie oznamovat chybu
Printable View
skladali sme s kamosom komp a tu zrazu sme zle zalozili grafiku a doska nam po anglicky daco zablabotala mal som dost. Poculi ste o tom nieco???? (neviem ale som mal kus chopene asi ) Ale fakt vie oznamovat chybu
a nekrucelo vam v zaludku ???Citace:
Původně odeslal Radox
jestli ta deska keca tak to je narez ;D
jo tyhle desky kecaji, pokud mas zapojenou interni zvukovku a ne jak ja liveho, delala to i a7v333
Chlapi čo všetko dostanete s tou Asusou (okrem jednej ***dosky ) ;D
Mier
To není nic nového,také jsem měl před časem desku,která místo pípání povídala. Bohužel už nevím co to bylo za typ. Ale moc tomu rozumnět nebylo.
ja Striedam dosky ako ponozky ale ta doska deluxe je super stabilna a dostal som XP1700+ T-B0 na XP 2400+ bez problemov nasobitel 12x 166FSB idew v pohode ani nepadne ani nic. Este som to na viac neskusal ale verim ze sa dostanem ovela viac
Radox: musi ten procak byt odemceny, nebo ho odemika primo ta deska?
Clive: dostanes k tomu jen ata66 + 33 + fdd kabely, pak nejaky vyvody dalsich 2USB 2.0, pripadne fireware pokud mas deluxe, mozna u deluxe bude jeden ata66 navic ale to nevim bo mam jen plain.
Co vic by si k tomu chtel?
A tím se chlubíš ? ještě aby nedala :lol: zkus 10x200 :)Citace:
Původně odeslal Radox
Este som nemal cas na testy lebo mam skuskove a moc sa teraz kompu nevenujem a treba mi naflashovst novy bios lebo ten moj je shitny najstarsi
Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
Má to většína ASUS TOP MODEL MB. Říkají tomu POST REPORTER.
Jo taky jsem to slyšel v akci. Ženský hlas říká, že post proběhl úspěšně a nyní dochází k zavádění operačního systému...Citace:
Původně odeslal VOiD
Ale k čemu je to dobrý? Jediná dobrá věc je ta, že si tam člověk může dát vlastní hlášky. ;D
To ste menili tú grafiku keď bol počítač pustený? ??? Alebo pod prúdom? ???Citace:
Původně odeslal Radox
Či sa to ozvalo až pri boote?
Inak keby mi doska začala kecať počas skladania počítača, tak by to šokovalo asi aj mňa... :wink:
nie len sme tu grafiku zle zasunuli
Ta asuska deluxe ide v pohode aj na 200MHz, teda aspon ver. 2 a s UBER BIOSOM, s neupravenym BIOSOM mi nesli nastavovat nasobice nad 8.
Podrobnejsie som o tom pisal vo fore UBER BIOS ;D
A celkom tomu kecaniu rozumiet ;D
Teraz mam 12x166 bo mam RAM 333, ale dnes ju idem vymenit za 400ku
Takze pak dam 10x200.
Skusal som aj 12,5x166 ale pri 1,65V to nejde-vlastne ide, ale zle, cize nejde ;D GoldMemory hadze chyby a tych par MHz navyse ??? no uvidim, mozno mu pridam par voltikov nech maka ked je zaplateny ;D
Inak je to 1700+ XP
Aaa, panove objevili Ameriku...
Kdyby jste si obcas pozorne precetli recenzi (nebo nedejboze manual !) tak by jste se nemuseli tak divit... Ale to bych toho asi po Vas chtel moc, co ? :wink:
Skutečně to není u ASUSu nic nového. Tuto funkci tam mají relativně dlouho. Sestavoval jsem několik PC na ASUS P4B533 aještě něco za tím bylo. Ty byly ukecaný od začátku, ne jen při chybě. Při chybě sestavení nevím, nezkoušel jsem to.
Jo Asus Post Reporter se tomu myslim řiká. A taky mám dojem, že se ty zvuky dají libovolně měnit, takže každému pak deska může mluvit, mručet, apod. dle libosti, jakoukoli řečí, hlasem či :oops:
No to je ale kopa srandy... A na čo je to vlastne dobre????
K cemu asi... Aby nekteri mene sbehli uzivatele pochopili co zvorali a proc jim comp nepostne apod... "Pipani" si v manualu nedohleda temer nikdo... :roll:Citace:
Původně odeslal mortician
Jak vidno, tak je to v praxi stejne na nic.... Nekteri uzivatele by holt potrebovali, aby jim to reporter napsal cesky a jeste jim vysvetlil co maji delat. :wink:
Hihi mas asi pravdu.
ja mam v praci asusu dlouho a tohle samozrejme dela..post v pohode,nyni zavedu system..zensky hlas..me by spis zajimalo jestli by se to nedalo nejak vypnout (v biosu to neni :-((
Co takhle vypnout repraky ? ;D
Abych pravdu řekl, ta jak jsem uváděl, mluvila přes interní speaker. Akorát nevím, jestli přes ten, co jsem zapojil, nebo jestli neměla něco na sobě zabudovaného. Každopádně to nešlo přes z.k.!Citace:
Původně odeslal Dawe
dawe:chytraku !!!!!!
ikdyby to slo pres repraky..neminim porad pri kazdym restartu nebo zapnuti si vsimat jestli mi jedou nebo ne...
Pokud to nepude vypnout jinak, je ještě možný si ty zvuky zeditovat - buď si tam nahraj nějaký přijatelnější anebo jen ticho a máš pokoj.
Mám dojem, že to mluví přes zapojený speaker. Pokud ho odpojíš, mluví to přes interní speaker zabudovaný v desce. Jestli to chceš řešit na úrovni hdware, napadají mě samá brutální řešení.