Tak jsem se dočetl že Epox 8K9A není dobrá na taktování dle Epox,ale dopuručují verzi 2+ a 3+,ale ta zatím není k sehnání,co byste teda jiného doporučili ? pochybuju totiž že do pátku bude některá z těch dvou k dispozici.
Printable View
Tak jsem se dočetl že Epox 8K9A není dobrá na taktování dle Epox,ale dopuručují verzi 2+ a 3+,ale ta zatím není k sehnání,co byste teda jiného doporučili ? pochybuju totiž že do pátku bude některá z těch dvou k dispozici.
Mno, nejspis tu novou Gigabitku...ma uz delic 1/6 pri 200+ FSB.
A kdo tam to deleni vykouzlil? ???Citace:
Původně odeslal Erbriac
Erbriac : jaký přesně model to je ?
Gigabyte GA-7VAXP :)
dorf: vtipalku :) Developeri prece...
Citace z Tom's hardware guide:
...while Gigabyte turns out to be the overclocking pro - it is the only board to offer the option of running the Athlon at 200 MHz FSB without simultaneously overclocking PCI and AGP.
Jeste bych venoval pozornost Solteku 75FRV
2Erbriac: v tomto sa dost mylis. Ak sa jedna o vyrok z Toms Hardware ...tak vedz ze ta doska od Gygabitu je dost o nicom. Jednak tam dana delicka vobec nieje (co potvrdilo viacero inych zdrojov..viac verim inym strankam) a Toms HW obcas vykecne hluposti...bol o tomto o com pisem uz thread tu na fore.
Proste tu delicku 1/6 zatial nema ziadna doska...ziadna.
Dorf ma s tymto pravdu... ;)
DOsku zatial neporadim... :(
:roll: Kuwa, tak to jsem pekne naletel...dikezzz za vyjasneni.
no mám čas si vybrat do čtvrtka.
Teraz ma najviac zaujal ten novy SOLTEK (viz. Dorf)Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlar
Je to dobra voľba !
2 Erbriac: pohoda to sa stava kazdemu.
Idem pozriet na tu Soltek...akosi mi usla pozornosti :(
Ja ne, upozornil na nej DeeKay - ale Soltek urcite nebude spatna deska - ovsem o pomeru 1/6 pochybuju - zatim...Citace:
Původně odeslal cLiVe
Ja by som si mozno obzrel ABIT KD7. o delicke 1/6 pochybujem ale je to celkom dobre vybavena doska. A z o/c z touto doskou nemam skusenosti ale s abitom sa stale dobre taktovalo :)
Momentálne by som Ti neodporúčal ísť do KT400. Problémy s podporou DDR 400 priznali VIA i SIS. Takže radšej KT333 alebo počkať na KT400a. Tam by mala byť dotiahnutá do konca podpora DDR400. Zatial je to slabota a napr. KT333 dosahuje lepšie výsledky vo vačšine testoch oproti KT400. Nehladiac na problémy so stabilitou. Okrem toho na to, aby malo DDR400 zmysel treba dať i procu FSB aspoň 200MHz /s KT333 sa tiež bez problémov dá dostať cez 200MHz :wink: /.
Nech už je akokoľvek, zatiaľ nepoznám dôvod pre KT400. Pred dvoma týždňami som riešil ten istý problém, a zobral som radšej EP-8K5A2.
P.S. Na margo AGP 8x : so 128 MB sa cez AGP asi príliš často textúrovať nebude ??? a minimálne 1,5-2 roky si všetky hry v pohode vystačia s AGP 4x.