Zdavím! Mám v úmyslu pořídit lcd tv a nic o tom nevím.. ??? Poradí mi prosím někdo z oboru,na co se zaměřit? Jedná se o vel.25-26" a moje představa o ceně je cca 20-30tis. Díky všem! Kolbi
Printable View
Zdavím! Mám v úmyslu pořídit lcd tv a nic o tom nevím.. ??? Poradí mi prosím někdo z oboru,na co se zaměřit? Jedná se o vel.25-26" a moje představa o ceně je cca 20-30tis. Díky všem! Kolbi
presunuté do NP
Máš nějakej speciální důvod, proč zrovna lcdTV? Co sem zatim měl možnost vidět, tak klasický crtTV sou na tom obrazově daleko líp. Jestli už seš ale pevně rozhodnutej že lcd, tak hlavně tu tv vidět. Mě se na lcdTV co sem zatim viděl nejvíc nelíbilo romazávání a takový divný fleky po okrajích pohybujících se věcí.
Chci to hlavně kvůli místu.. Máme malý byt a narvat tam klasiku v týhle uhlopříčce je fakt nemožný..! Jo,šel bych do plazmy,ale 50 a víc za bednu fakt nedám..!
Já si myslím (ale h..... tomu rozumím),že bude záležet na tý rychlosti co udávaj v ms.. Ale fakt jsem totální antitalent..!
pockaj si na najblisie cislo casopisu "Home cinema" donedavan Domace kino (computer special) robia tam test 10tich 32" LCD TV, malo by to vyjst 1.12.
O.k. Díky za tip!