Zdravim, pred par dny jsem taky zacal pocitat :)
Zajima me, jestli je to jeste aktualni nebo tym overclocking postupne upada?
Printable View
Zdravim, pred par dny jsem taky zacal pocitat :)
Zajima me, jestli je to jeste aktualni nebo tym overclocking postupne upada?
si pozri statistiky, kedysi bolo asi o 20% viac bodov denne +-, lenze casom odpadli niektory "velky" poctari ... netvrdil by som ale ze upada (stale stupa v rebricku, aktualne 69!)Citace:
Původně odeslal Phate
oki, zkusim poprosit kamose jestli by to nehodil na nasi paterni sit :) aby trochu zamestnal ftp servery :)Citace:
Původně odeslal MadCap
Kazdej prirustek se hodi. Je pravda ze pocatecni nadseni opadlo, ale ja UD rvu porad na vsechny kopmy na ktery se dostanu :)
Jeste by to chtelo linux verzi.....pokud us je tak me nestrilejte nejak sem to asi zaspal.
prave po linux verzi jsem se shanel ale nikde nic :-(.
Jeste dotaz, jde pustit UD na vice pocitacich na muj account nebo se ta prace musi rozdelit jinak? :oops:
jo jde to na kolika kompech chces s tvym loginem :)
co sem se posledne dival (dost dlouho), tak tuxova verze bohuzel nebyla :/
ouki :) tak uz to jdu nutit ostatnim :mweheh:
ta linux verze je docela potreba pokud to chci pustit na serverech a routerech :-(. S wine by sice mozna hezky pocitali ale moc neroutovali ;D
a posledni problem: pokud chci aby mi to bralo volny misto na disku z D: tak to musim nainstalovat na déčko nebo se to da nejak preklenout v registrech. Jde o to, ze na c: mam volnych jen 6GB a zbytecne dostavam min bodu :roll:
po roku som zacal opet pocitat. potrebujem vykurit izbu na intraku (podla mna duchaplnejsia volba ako prime95)
Ale musel som si zmenit nick, lebo som zabudol heso
a nezadal som mail :evil:
kde su teras statistiky? ak som si dobre vsimol statsman uz UD nerobi :-(
ted us asi jenom na domovskej strance http://www.grid.org/home.htm
ale tam je to taky docela prehledny kdys se v tom naucis orientovat.
Je pravda ze statsman byl vo dost lepsi.
s tym odkazom si mi moc nepomohol :-)
nieco konkretnejsie by sa nenaslo? (najme team).
napis prosim cestu ako sa k niecomu dostat (po prihlaseni mam vsade v statistikach presipacie hodiny(asi 5min) a potom error.
mam povolene len http ,ale tym to asi nebude.
edit: tie statistiky na domovskej stranke su OK (moja blbost).
a aj na heslo som si spomenul :-)
tak jsem se dnes připojil do týmu OC. po době jsem opět začal počítat, ale tentokrát jsem to pojal vě větším. zatím jedu na 3 mašinách a minimálně další 2 ještě přibudou :)
Super. Ja mam ted v praci na starost sice 100+ kompu, ale bohuzel si nemuzu dovolit nikde UD naistalovat :( Je to skoda, protoze 1/3 sou P4 3GHZ.
to je škoda. docela by to posunulo tým kupředu. koukal jsem, že tým oc.cz by mohl brzy dohnat ten tým před námi. počítají toho déně méně ,)Citace:
Původně odeslal Maxik
Hmmm skoda, ale je ti jasny ze to de udelat i aby nebylo videt ze tam UD je... akorat porad bude v bezicich procesech videt a vytizeni procaku bude taky 100%, ale ta modra ikonka vpravo bejt nemusi a UD nemusi bejt nainstalovany v programech.... ale zase musis nainstalovat toho deamona takze si asi moc nepomuzes..... ale takle sme to driv meli na jednej zakladce a nikdo na nic neprisel....Citace:
Původně odeslal Maxik
skus nad tim popremejslet ;) :arrow: :idea:
Jemu to jasne rozhodne je, tomu ver. Ale otazka zni spis takhle: je TOBE jasne, ze si netroufne riskovat svoji praci kvuli afere s UD klienty na firemnich pocitacich jen proto, aby mel nas tym o par bodu tydne vic? ;-)Citace:
Původně odeslal Kill All
Problem je spis v tom ze ve firme vsude bezi na kompech SW kterej si muze oscanovat co je naistalovano, dalsi je ten ze takovydle veci se pouzivat u nas nesmej, a dalsi je ten ze vsechen traffic ven de pres proxy, ktera si traffic samozrejme loguje a to podle uzivatele (musim se na tu proxy prihlasit)... to fakt nebudu skouset, zvlast protoze vim jakej je clovek co tu proxy spravuje :D
holt škoda. leda dát správci proxy do bagety prášek na spaní a až by vytuh, nainstalovat mu UD na jeho dispečerský stroj a jít si stěžovat šéfovi, že je nějaká zasekaná proxy ,) uvolněné místo proxy mastera potom zaujmout a využít celou squadru :)
btw. do konce týdne se chystám přihodit další kalkulačku k mému uživateli, celkem tedy 5. počítač. ještě 2795 dalších a můžu pomýšlet na první místo v deních počtech :)
Taky jsem znovu zacal, vlivem zavedeni netu do nasi vesnicky :) Tak uvdime jak to bude pribyvat :)Citace:
Původně odeslal vauxhall.uk
Tochovice on-line :) tak jsem zvědav na tu naši competition. už mám 5 device instalations a nejspíš si dočasně doma zažehnu ještě 2 ,) po 13 dnech v týmu OC už jsem nalezlej v TOP150 a TOP100 už se očekává v nejbližších dnech :)Citace:
Původně odeslal neGryk