Potřeboval bych kartu (například X300, X600 nebo GF6xxx), která má výstup na dva monitory, něco ve stylu TwinView...
Na PCI-E 16x.
Víte o něčem?
Printable View
Potřeboval bych kartu (například X300, X600 nebo GF6xxx), která má výstup na dva monitory, něco ve stylu TwinView...
Na PCI-E 16x.
Víte o něčem?
prezrad nam (mne) neznalim co je to ten "twinview" ?
Stačí anglicky?
Finally, with NVIDIA's TwinView™ Architecture, multiple displays are supported on a single GPU. Instead of stacking window upon window within the confines of one display, imagine spreading your work across multiple displays. Financial analysts can have a monitor for tracking each data stream. Graphic artists can use an entire screen for palettes, and another for editing. Imagine watching the evening news while catching up on e-mail. Supporting a variety of display options—such as digital flat panels, RGB monitors, TVs, and analog flat panels—provides tailor-made visual solutions for individual needs and increases productivity.
http://www.nvidia.com/object/feature_twinview.html
heh, lol .. ja som myslel ze to je nieco special ... to si mozes kupit uplne hocijaku kartu pokial nehodlas pouzivat 2x1600 alebo nieco podobne ;D (hocijaku co ma dva vystupy)
Pamatuji si, že u mého prvního notebooku s grafickou kartu GeForce 2 Go! to byla celkem novinka...
Takže pokud má karta VGA + DVI výstup, tak můžu připojit dva monitory a nastavit to jen v ovladačích? To jsem chtěl slyšet. Pamatuji si, že ještě nedávno jsem toto řešil pomocí jedné AGP a jedné PCI karty. Díky...
Ano muzes.Citace:
Původně odeslal Prochaine