Tak sem se rozhodl trosku upgradovat PC mam tedy na mysli koupit si Sempron 3100 64 je to dobra volba nebo mi doporucite neco jineho na socket 754 a cenou do 3100Kc?
Printable View
Tak sem se rozhodl trosku upgradovat PC mam tedy na mysli koupit si Sempron 3100 64 je to dobra volba nebo mi doporucite neco jineho na socket 754 a cenou do 3100Kc?
Pokud se nebude konat OC, tak lepší volba imho není. Pokud OC plánuješ, tak S64 2800+...
a kolik to tak ten S64 2800+ da?
Dávají aji kolem 2.5GHz...
Zdaleka ne všechny kousky...počítej spíše tak 2,2 až 2,4 ..Citace:
Původně odeslal Perfect_
hm a muze mi pls nekdo napsat rozdily mez 3100 a 2800 krome frekvence ?
Proto to slůvko aji :)...Citace:
Původně odeslal Anduril
Vždyť už jsem ti to psal v threadu o desce.. :roll: 3100+ má vyšší násobič (odemčený směrem dolů), podporu Cool'n'Quiet a tu vyšší frekvenci..Citace:
Původně odeslal ICE4M@N
imho ma 3100ka lepsi (vyssi) nasobic, takze sa aj s menej kvalitnymi komponentami dostanes na vysoke Mhz. Ci to bude prakticky tiez tak zalezi od samotneho CPU. Podla mna sa 3100+ neoplati ..skoda love.Citace:
Původně odeslal ICE4M@N
njn ja vim, ale jestli tam jeste nahodou neni neco navic nez ma S2800...poznam to vubec ve hre kdyz mam ted semprona 2400+ ?Citace:
Původně odeslal Anduril
pri rovnakej frekvencii v MHz bude mat s754 sempron asi o 30% vyssi vykon (obecne) ...
ospravedlnujem sa za offtopic, ale potrebujem vediet, ci kazdy Sempron 3100+ je 64bit, existuju aj 32bit verzie? Diky