Potrebuju vyriznout otvor do leveho boku case, abych tam mohl dat vetracek 80x80mm, ktery by foukal studeny vzduch k procesoru. Jak nejlepe na to v domacich podminkach.. Ten case nechci moc zrasit! Laser nemam.
predem dik za rady a navrhy.
Printable View
Potrebuju vyriznout otvor do leveho boku case, abych tam mohl dat vetracek 80x80mm, ktery by foukal studeny vzduch k procesoru. Jak nejlepe na to v domacich podminkach.. Ten case nechci moc zrasit! Laser nemam.
predem dik za rady a navrhy.
lupenkovou pilkou s plátkem na železoCitace:
Původně odeslal Jey
to mě napadlo.Citace:
Původně odeslal eRTY
ale to asi nevyříznu lupénkovou pilkou, když je to skoro veprostřed tý bočnice?? jak bych se do toho prostředka s tou pilkou dostal?
na tohle je takzvana "šukapilka"
http://64.95.118.51/images/opti/8d/6...resized200.jpg
navrtas si vrtakem otvor a uz jenom jedes.. pak zacistis treba brusnym kuzelen na vrtacce nebo rucne
hmm. to je přesně vono.. akorát to nemámm:-) a nemám na 90procent nikoho kolem sebe, kdo by to měl.Citace:
Původně odeslal DeeKay
no, ještě se optám..
a v praze asi nikoho neznáte?? kdo by to vyřezával?
no, i když to je stejně blbost. páč bych se s tim nikam netáhnul. není to zvlášť odendavací bočnice. je to celej kryt case. bigtawra.. musím najít alternativu..
Tak tak nebo muzes tez pokud nemas lupenku tak si navrtej kolem dokola diry vrtacko, pak to "vyraz" a hrany zahlad pilnikem
Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
jjj. asi budu muset.. ale je to PEKNA prasarna..
no, tak dik fsem. doufam ze najdu doma lupenku.. no kdyztak si budu hrat jenom s vrtackou a pilnikem.
NEBO TO VYKOUSU ZUBAMA 8)
PS: hodil mi se mi odkaz na stranky toho typka jak dela mrizky na vetracky.. nebo kde sehnat obyc mrizky. ale spis odkaz na toho Dudu nebo jak se jmenuje.. predem dik
Hec ja to mam ;D
Korat k tomu nemam nasadu na kov
www.dcase.cz
btw me udelali kruhovou diru do kejsu normalne v zamecnictvi tady u nas na sidlisti a nic za to nechteli
to je jedno.. ja to vykousu tema zubama.. vrtacka a pilniky resi vse:o)Citace:
Původně odeslal DeeKay
ps, ty dudu stranky sem uz nasel.
Kámoš si dělal díru do bočnice pomocí vrtačky + nástavec na vykružování otvorů. Vypadá to suprově a ani to nemusel brousit. Já blb to dělal na starý bedně pomocí vrtačky (obvrtal jsem obvod budoucí díry malýma vrtáčkama, pak jsem to odsekal majzlíčkem a brousil a brousil a brousil a brousil...a brousil a brousil :roll: a když už mě to nebavilo, tak jsem tam dal mřížku z GME za dvacku a bylo hotovo).
hmm. sakra, to co pises o kamosovi byl muj plan !!!!Citace:
Původně odeslal *VIPER*
no a jak se to presne jmenuje ten nastavec?? co to tak stoji??? a facha to na vsechny vrtacky?
ja budu strasny trable to udelat jakkoliv, protoze nemam oddelitelne bocnice, ale cely kryt z case.. a to mam novyho bigtowera od ceskejch eurocase.
No možná mi nebudete věřit, ale já dělal svůj tunel rozrušovačkou. Nic moc- já vím,ale funguje naprosto stejně :-)
jo presne do tohodle casu jsem vyvrtal vrtackou diru na 92mm vetrak proti cpu, ale nejak jsem nemel naladu to zabrusovat, takze ted je to v prasecim stavu schovany pod mrizkou ;D . nech si to vyvrtat nekde v zamecnictvi nebo v autoopravne... je to lepsi nez se s tim morit...Citace:
Původně odeslal Jey
A co tak vykruzovakem na plech !!! 8-) Je to podobne ako na plexi.
no inak mam podobny problem ale to s tym nastvcom na velke dieri je dobra vecicka ... na nete som videl nejaku stranku ze lee`s space (sorry no link nemam :) ) a tam to robil tym a uplne cista pracicka a rovno to bolo clean ... a ten nastvec by nemusel byt taky mastny ...
MadCap