Rád bych se zeptal zkušenějších, než jsem já:
Jdou Xpčka propojit s 98?Asi ano že?
S 95 to bude asi problém - nebo to určitě nepůjde?
Napište mi prosím někdo.
Díky moc
Gordon
Printable View
Rád bych se zeptal zkušenějších, než jsem já:
Jdou Xpčka propojit s 98?Asi ano že?
S 95 to bude asi problém - nebo to určitě nepůjde?
Napište mi prosím někdo.
Díky moc
Gordon
mno s W2k,Me,98 to de urcite, 95 asi taky nevidim duvod proc ne kdyz to bude mit TCI/IP nainstalovanej a dobre nastavenej, s Linuxem to de taky zejo :-)
Pokud hodlas pouzivat mrkvosofti sdileni, muzes mit problem spojit XP vs XP :wink: . To je holt woknowsi vlastnost. JInak, jasne ze to pri dostatecny trpelivosti de. Jen je jednodussi pustit FTP a at si kazdej sosa co potrebuje pres FTP. Linux navi umi FTP primountovat jako normalni disk - toho se u woknows (ne)dozijes tak ve verzi 2130.
XP ide bez problemov aj s Win95 mam to uz odskusane. A co sa tika XP vs. XP tak to nie je problem na hocijakom protokole.
Staci mat naistalovani WinXP a v nom si bud vytvoris sietovu instalacnu disketu pomocou ktorej sa automaticky nastavia ostatne PC alebo instalacne cd kde je taktiez ta utilita. CCa 5 kliknuti s myskou a mas to v poho.
Díky moc za rady. Jak si prosím vytvořím síťovou instalační desketu???
Pokud si jí vytvořím, tak na ní v 95 kliknu a samo se to nastaví?! To asi ne? To by bylo moc jednoduchý že ?? Šla by ta síťová instalační disketa použít s win 95?!
Ještě jednou moc díky za rady
Gordon
Tu instalacni disketu ti nabizej XP udelat porad, kdyz nastavujes sit. Nastavis ji u sebe a pak se te to zepta, jestli chces udelat tu disketu pro nastaveni ostatnich pocitacu. Nebo muzes pouzit instalacni CD XPcek, tam je taky volba nastavit sit.