Jaka je tato deska z hlediska pretaktovani ?? Vyplati se to za ty zhruba 3300,- koupit, nebo pockat jak se ukaze ECS L7S7A ????
Printable View
Jaka je tato deska z hlediska pretaktovani ?? Vyplati se to za ty zhruba 3300,- koupit, nebo pockat jak se ukaze ECS L7S7A ????
No nevím, jestli je ECS zrovna nejlepší OC železo, zvlášť v porovnání s EPoXem... :o
Každopádně kdybych si měl vybrat mezi EPoXem a ECS, tak bych ani sekundu neváhal...
EPoX rulezzz!!!
Taky bych nevahal... EPOX rulez neda se s nicim srovnat...
s ECS asi zadnou diru do sveta neudelas, i kdyz existuji O/C Biosy
osobne nemam zadnou zkusenost, sice znam hodne lidi co je maji, ale prave proto ze je nezajima O/C
proste srovnavas neporovnatelne desky
1)bud si porid ECS a za ten usetrenej litr vykonnejsi CPU, a zapomen na nejaky vetsi O/C
2)nebo Epox, a nejaky good O/C proc, a pak si muzes hrat a uvidis kolik z toho dostanes
financne na tom budes v tehle pripadech asi zhruba stejne
epoks rules
Ja ji mam a jsem s ni spokojen.
Funguje bez problemu...
Co se tyka FSB tak jsem jel nejvic asi 170 Mhz protoze vic nezvladaji moje pameti a vse bylo bez problemu.
Vypada stabilni....
Zizi
to Zizi: hele a podporuje to tu delicku 1/6 nebo ne?
Skus pozriet sem http://www.pretaktovanie.sk/article.php?sid=868Citace:
Původně odeslal UFo
Z hľadiska pretaktovanie z tých dvoch jedine Epox rulezzz...
Teoreticky by si ešte mohol zobrať Abit, alebo ASUS, ale tie sú trochu v inej cenovej kategórii...
a jak je to tam s taktováním pamětí ??? mněl jsem v ruce desku s odděleným nastavováním frekvence procesoru (to bylo v pohodě, šlo to po 1MHz) a pamětí (tam ale šlo nastavit jen auto, 133, 166). Byla to taky deska s KT400. Jak je to na tomto Epoxu ???
pozri si tu recenziu, co som nahodil vyssie, tam by to malo byt.
ok. díky. půju do ní, má nová 1700+ THB B0 si to zaslouzi....
Co som pouzival tu 8K9Ai tak nebol jediny oproblem --- max. FSB som dosiahol 195 FSB a ini dosiahli aj 200+ FSB. STabilita bez problemov , vybava vcelku dobra...nieje co riesit. Nema problem s ukazovanim teploty pri vybaveni s THB B0 (pretoze nemeria cez diodu v CPU).