Jak udělat průvan v case??
Chci si udelat pruvan v case, vim jak na to (dopredu v case dat fan at pousti studeny vzduch a v zadu fan,at vypousti teply vzduch). Jenze muj problem spociva v tom, ze v predni casti nemam misto na zadny ventilator, pouze vzadu. Moznosti je urcite spoustu jak to udelat, ale nechce se mi nijak rezat case a tak podobne... Prosim tedy o ruzne tipy. Diky moc
PS: Nevedel jsem jestli tento thread zalozit v "Case modding" nebo zde,tak se popripade omlouvam... :-)
Re: Jak udělat průvan v case??
Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
at udelas cokoliv, nic nebude tak ucinny jako primej windtunel
jeste je moznost tahnout cestvej vzduch zezadu z case a prizezt to windtunelem na CPU
ale proudici zvuk v tom kolenu dela kraval
neni nic lepsiho jak primej windtunel
no kraval to zas nerobi, ale zbytocne to nasava teply vzduch zo zdroja, a pokazi prudenie v case
ja ma 12cm v zdroji, 12cm v predu dole nasavanie (inak kompletne utesneny case) obydva na 5V a sice uplne najnissie teploty nemam ale aj s OC (v popise) je to vpohode
jo ML8830?
http://ventum.net/item/show/eurocase...inzenyri-chybu
zalepil bych vrsek tech der u disku, at vzduch fouka jen na disky a dozadu dal 2*nejakou tichou 80... uz to ti imho dost pomuze. A kdyz to nebude stacit, tak tu bocnici proste riznes na windtunel, jak ti pise miskoboss. na tehle krabicce na sardinky neni co pokazit.
uvaha o koupi nejake nove a lepsi bedny je ovsem zcela na miste.
Citace:
Původně odeslal ICE
jo ML8830?
http://ventum.net/item/show/eurocase...inzenyri-chybu
zalepil bych vrsek tech der u disku, at vzduch fouka jen na disky a dozadu dal 2*nejakou tichou 80... uz to ti imho dost pomuze. A kdyz to nebude stacit, tak tu bocnici proste riznes na windtunel, jak ti pise miskoboss. na tehle krabicce na sardinky neni co pokazit.
uvaha o koupi nejake nove a lepsi bedny je ovsem zcela na miste.
Ja uz na to kaslu.Jsem na 100% rozhodnutej,ze vemu Gigabyte 3D Aurora...:)
To uz bude konecne spoustu mista a hodne chladku ;)
Citace:
Původně odeslal Luk(y)isek
Ja uz na to kaslu.Jsem na 100% rozhodnutej,ze vemu Gigabyte 3D Aurora...:)
To uz bude konecne spoustu mista a hodne chladku ;)
no neviem ci takato kozmicka vec nieje zbytocna, ja osobne by som isiel do tohoto: http://www.alzasoft.cz/DetailPage.as...CatId=18842945 mas tam 2x12cm vetrak a aj ich regulovat
tak do teto case bych nikdy nesel
je mala, takze proudeni vzduchu dost spatny
to ze se tam jsou 2x120 to nezachrani
Citace:
tak do teto case bych nikdy nesel
je mala, takze proudeni vzduchu dost spatny
to ze se tam jsou 2x120 to nezachrani
405 x 196 x 440 mm vs 205 x 522 x 510 mm
mas pravdu, ta GB je vecsia, ale ja mam konstrukciou rovnaky case ako ten 3R akorat nemam v zadu fan, ak by tam bol a nebodaj by este isli na 12V tak si myslim nemoze mat nikto problem.
ale nakoniec Luk(y)isek najlepsie vie co potrebuje a case to bude urcite dobry
jj,ja vim co potrebuju...Rek jsem si,ze kdyzu uz novy case,tak at je oproti tomuhle EC ML8830 o dost vetsi a at ma hlavne dobry chlazeni.A myslim si,ze Aurora 3D je prave to pravy co shanim...
Citace:
Původně odeslal Luk(y)isek
jj,ja vim co potrebuju...Rek jsem si,ze kdyzu uz novy case,tak at je oproti tomuhle EC ML8830 o dost vetsi a at ma hlavne dobry chlazeni.A myslim si,ze Aurora 3D je prave to pravy co shanim...
prvne jsem si myslel, ze 3 tanky za skrin je moc, ale kdyz jsem koukl do CC, tak tam snad levnejsi pouzitelnou skrin nemaji
Citace:
prvne jsem si myslel, ze 3 tanky za skrin je moc, ale kdyz jsem koukl do CC, tak tam snad levnejsi pouzitelnou skrin nemaji
Ja jsem vzdycky taky chtel co nejlevnejsi skrin,ale zjistil jsem ze prave nejsou vubec pouzitelny,takze jsem se rozhod jit do tyhle...V TSBohemia ji maj za 3500k s DPH coz jde,oproti jinym obchodum,kde ji maj napr. za neskutecnych 4600k s DPH...
Co myslite ze by se delo kdybych dal vsechny vetrone ,aby odsavaly ze skrine?myslim tim jak ve predu...tak vzadu..?mam Big Chieftecha....takze vetraku se vejde dosti..
Citace:
Původně odeslal barakoas
Co myslite ze by se delo kdybych dal vsechny vetrone ,aby odsavaly ze skrine?
Tak to by bol bordel :D A na co chces odsavat vzduch spredu zo skrine? To je tak trochu proti prirode. Ovela lepsie je ked zospodu nasavas studeny a potom zvrchu vyfukujes studeny.
Ale ked nemas co robit tak si to kludne skus a potom napis rozdiel v teplotach...