Spatne rozpoznavani skeneru Canon
mam desku ASUS A7N8X D, skener Canon 8400F...
kdyz ho zapnu stava se mi ze to v XPckach napise Zarizeni USB nebylo rozpoznano. Kdyz ho parkrat zapnu a vypnu tak to naskoci...
zkousel sem preinstalovat ovladace skeneru a nepomohlo to..hledal sem i ovladace k desce k USB, ale o sem pro zmenu nic nenasel...
Re: Spatne rozpoznavani skeneru Canon
nedokaze nekdo poradit?? protoze to je cim dal horsi....nekdy nenaskoci vubec....
Citace:
Původně odeslal Miiisa
nedokaze nekdo poradit?? protoze to je cim dal horsi....nekdy nenaskoci vubec....
Mam pristup k HP skenerum a u nich jsem se s tim jeste nestkal. Neco podobneho co popisujes mi dela Canon i4000 (tiskarna) na W2k. Nekdy pomuze odpojit a pripojit, nekdy ne. Vzdy ale funguje restart pocitace a zapnuti tiskarny pred startem win, pak to jede. Taky ale nevim cim to je.
Za sebe mohu říci tohle: Canon S300 - bez problémů, Canon LiDE25 - taky bez problémů (mimochodem u něj je v dokumentaci přímo napsáno, že Windows mohou scanner odmítnout rozeznat kvůli tomu, že se při instalaci driverů neinstaluje Twain driver natvrdo do systému - že by tedy méně agresivní drivery, než u HP? Menší každopádně...); nicméně doma mám půjčený UMAX (z Plzně typ nezjistím), který se čas od času taky nenajde a musí se restartovat PC. Nebude to tedy jen "výsada" Canonu, spíš něco mezi nebem a zemí, resp. mezi Windows a USB zařízením. S USB zařízeními jsou všeobecně čas od času potíže a asi tomu tak je všude, ani HP není výjimkou...
a myslite ze to muze bejt kusem a nebo typem??? ze kdybych to zkusil vyreklamovat ze by ot jinej kousek nedelal??