Uvazuju o nove vypalovacce a nemuzu se rozhodnout mezi Plextor W4824TA 48x/24x/48x Retail, černý a Teac CD-W552E černá 52x/24x/52x ATAPI OEM
Printable View
Uvazuju o nove vypalovacce a nemuzu se rozhodnout mezi Plextor W4824TA 48x/24x/48x Retail, černý a Teac CD-W552E černá 52x/24x/52x ATAPI OEM
Plextor W4824TA 48x/24x/48x Retail
jj.... 8)Citace:
Původně odeslal Martyr-M
Plextor :wink:
mám cca týden a šlape jako hodinky, jen je na můj vkus trochu hlučnější ...
Taky to resim, asi vemu do jednoho pocitace jednu a do druheho Plextora.. a je to problem vyřešen :-)
jelikoz uz asi Yamahu F1 nesezenes taq jedine plextora ;)Citace:
Původně odeslal neGryk - Andrej
Jo jo, pokud se mi zastesti tak sezenu Yamahu, ale uz o tom zacinam docela pochybovat !!!Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Nevi nekdo jak je ten Plextor hlucnej ????
Taky jsem slysel, ze ten TEAC je vlastne LITEON a s LITEONem nechci mit nic spolecnyho !!!
do Lite-Onu se pouzivaji jen"zbytky"...takze teac az tak spatny neni ale ber spise toho Plexe...Citace:
Původně odeslal GS
Ode mne si pripis carku do kolonky Plextor. :)
Jo dva takový "zbytky" tu mám... 24x liteon umí perfektní SD2, je to tichý a snad kromě blbýho DAE nemá chybu, 48ka Liteon je sice hlučná ale na rozdíl od toho superextra předraženýho plextora aspoň líp zvládá Mt. Rainer.. (plextor je 2x tak dražší) Nejlepší plextor byl 16x od té doby to už tak skvělý není. Jenom idioti dou po značce a nezjistí si nejdřív vo co vlastně go, jelikož každej chce od mechaniky něco jinýho a žádná bohužel není 100pro dobrá. Doporučuju teda nejdřív prokonzultovat a podle toho nakupovat. Bohužel díky ceně plextorů se mi vyplatí koupit dvě mechaniky každou od jinýho výrobce a s různejma fičurama... to ještě nezmiňuju problémy s CD médiama (C2 errory) na který je plextor trošku víc náchylnější než jiný značky...Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
HA HA HA miluju kecy typu S LITE ONem NECHCI MÍT NIC SPOLEČNÝHO,JE TO SHIT,BLAAA BLAA BLAA...a zkus il si ho někdy?Já mám LITE ON 16102B (16*10*40) starej skoro rok a půl a NIKDY s nim nebyly problémy,CD čte dokonale,přečte i velice extrémně poničený,DAE vynikající,takže s tebou fakt nesouhlasim.A vzhledem k tomu, že od LITE ONu kupuje SONY a COMPAQ(nebo HP,jestli chceš),tak to asi zas takový zbytky nebudou......
zalezi jestli davas prednost spis dobremu cteni poskrabanych CD pak vol TEACa
nebo snadnejsimu kopirovani chranenych CD pak di do toho Plextora
jinak ten TEAC aspon co sem cetl nejni podobny s Lite-Onem ale cely vnitrek je shodny s Asusem
samo ze Lite-On nejni shit, sice to je nic moc znacka, ale tady nejde o znacku ale o konkretni typ te ktere znacky, protoze jeden model teze znacky muze byt super a druhy shit