tak nevim jestli to tu nebude dvakrat ale vscxera sem to cetl na pctuningu docela sranda
Printable View
tak nevim jestli to tu nebude dvakrat ale vscxera sem to cetl na pctuningu docela sranda
To se dalo cekat po tom co se objevilo tolik obrazku ;D btw myslim ze nvidia ma co delat aby dohnala ati......stejne se ale kupim gf4Ti :D
stejne by si ji kvuli tomu hluku koupilo jen malo lidi i kdyby na to mely prachy ;D
??? dohnala ati? dyt FX je zatim nejrychlejsi karta tak jake pak dohaneni?Citace:
Původně odeslal Madman
na to ze ta karta zere jak krava tak ma co dohanet proste stoji za hov.noCitace:
Původně odeslal -Ja8k1-
To je ako Intel a AMD ;)Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Teoreticky vykon Intel/nVidia
Prakticky vykon AMD/ATi
Tak tak AMD je lepsie aspon co som testoval doma P4 a XP tak Atlonovi nemam co vyriekatCitace:
Původně odeslal Mikhaill
To neni pravda az po uvedeni R9700 sa dostala ATI pred NVidiu pocas TNT...G4 mala vzdy navrh NVidia pricom ATI ju dobehla az po vydani R8500 vs. G3Citace:
Původně odeslal Mikhaill
Sak ja viem,ale vies preco to tak je???
nVidia ma stale tu istu kartu,len zvysuje takt,potom vznikne nieco ako FX.Ati radsej investuje do noveho cipu a vyplati sa.
Teraz to musi spravit aj nVidia.Urcite to bude nieco super,ale uz je o jedno kolo pozadu...a Ati ma sancu...
kazdopadne Ati je na koni ... a jeste nejaky cas bude 8-)
To je ale jen jeden duvod proc ji stahujou ten druhej je ze uz pracujou na necem vykonejsim. ATI bude mit taky ty novy R350-R400 sem fakt zvedavej co z toho vseho bude.
Ty si ji slyšel ??? Já tedy ne !! Copak NVidia k ní dodává i chladič ??? Já si vždycky myslel že NVidia dodává svým partnerům jen holé čipy ! A oni je pak implementují do svých karet !!! taková super značka jako MSI by si určitě nedovolila použít předimenzované chlazení 8) """ !!Citace:
Původně odeslal Heller
Ale určitě by stála 20litrů ,, ;D ! kdo by si jí koupil že ? ;D ;D ;D
hmm supr znacka MSI :oops:Citace:
Původně odeslal Unz
no podla mna za taky nizky vykon gfx vzhladom na pouzite ddr2 moze len 128-bitove hrdlo pametoveho radica,ktory ani pri x-kompresii jednucho nepusti tolko gb dat,kolko potrebuje gpu. ked tam daju 256, to bude ine ine kafe vid ati 9500 a ati 9700 modifikovane z 9500