Cauko ked vyslo divx6 hovorilo sa, ze sa bude dat robit menu do AVI a bude tam viacero zvukovych stop. Chcel by som si zalohovat DVD do AVI s dvoma dabingami (su fakt dobre) viete mi poradit, ci to ide a ako... ? diki velmi moc
Printable View
Cauko ked vyslo divx6 hovorilo sa, ze sa bude dat robit menu do AVI a bude tam viacero zvukovych stop. Chcel by som si zalohovat DVD do AVI s dvoma dabingami (su fakt dobre) viete mi poradit, ci to ide a ako... ? diki velmi moc
Neviem, co ma spolocny divx6 (video kodek) s ulozenim dvoch zvukovych stop do AVI kontajnera...
Ale viac zvukovych stop mozes spravit filmu jednoducho.
RIPni DVD, extrahuj z neho zvukove stopy, vyber si tie, ktore chces (ja obvykle nechavam na 2CD RIP original stopu nezmenenu + dabovanu AC3/DTS prerobim do 128kbit VBR MP3 lame-om).
Zrataj si ich velkost a odpocitaj od velkosti vysledneho videa.
Skoduj video.
Budes mat tym padom napr. 3 subory (AVI bez zvuku, AC3 zvukovu stopu (V EN) a napr. v mojom pripade MP3 zvukovu stopu (v CZ)).
Cele to das dohromady pomocou programu VirtualDubMod (odkaz nan najdes na doom9.net)
V nom otvoris AVI, vyberies si Stream List a pridas tam tie zvukove stopy v poradi, v akom chces, aby boli uprednostnovane.
Potom staci pouzit lubovolny normalny media player, ktory ti pri prehravani dovoli vybrat/prepinat zvukovu stopu (napr. media player classic).
diki moc, Ten virtualdub si este musim pozret, lebo nejak mi to nikdy neslo :( ale to snad doriesim. Mohol by si mi este poradit nejaky iny prehravac, ktory podporuje vyber zvuku myslim, ze windows media player ma dost vysoke systemove poziadavky... dik EDIT: a nedalo by sa to ulozit do .ogg?
Nie VirtualDub ale VirtualDubMod :!:
Dalo by sa to ulozit do ogm alebo mkv, ale ja sam tieto kontajnery nemam moc v laske.
Vsetko to ide vo VirtualDubMod-e.
Nikto tu o WMP nic nehovoril...Citace:
Původně odeslal sofeer
nj som sa pomylil... som si myslel ze mysli nieco ine ale nepoznal som to... A dik ten VirtualDubMod vyskusamCitace:
Původně odeslal Rainbow
edit: 2 PiT som rad, ze tu su moderatori na svojom mieste :)