Jak s Asus Probe, tak s Hardware Monitor Pro mi trhaj hry v intervalu 5 sekund (proste vzdycky kdyz si program refreshuje hodnoty). Co s tim?(desku kvůli tomu měnit nebudu :) )
Printable View
Jak s Asus Probe, tak s Hardware Monitor Pro mi trhaj hry v intervalu 5 sekund (proste vzdycky kdyz si program refreshuje hodnoty). Co s tim?(desku kvůli tomu měnit nebudu :) )
nepouzivej monitoring nebo ho pri hrani vypni...neni to vada desky :)
Me Asus Probe fungoval vzdycky bez problemu...
no ja sem s tim take nemel problemy ani na a7v ( tam jenom probe ) a i na a7v133 ( tam i speedfan ) a to s durexem 650@866. ted mam na te same desce xp1900+ a jede to furt v poho. nemas tam nahodou jiny problemek?
Ne, pokud ten program vypnu, všecho chodí v pohodě.Citace:
Původně odeslal mISHA
Tak ho vypni... 8)Citace:
Původně odeslal Caleb
No ja som mal este v piatok A7V133-M + PC Probe a ako som zistil po dlhom case badania, tak mi sposoboval to, ze ked som pustil gamesu tak som do 5-10 min vytuhol. Pokal som nic nehral vsetko bolo 100% OK. Az ked som vypol PC Probe tak bolo vsetko v najlepsom poriadku.
JA pouzivam MBM 5 a bez problemu..... akorat je trochu piplacka s nastavenim.....
no prave proto MBM nepouzivam, asi sem na to blbej ;D . jinak jak rikam, nemam problem ani s probem ani se speedfanem a to od durexe 650 ( @866 )
Jak vidis mam podobnou konfiguraci jako ty a MBM mi nikdy nedelal problemy (ikdyz jsem jeste predtim mel Duron750@933 a ATI Rage128 16MB), hry proste sly vzdy bez problemu.
Ale uznavam, ze ta konfigurace je horsi, ale pokud si s ni pohrajes, tak zjistis ze MBM toho zvladne oproti ostatnim programum dost.