Pred nejakym casom sa tu spominali hpx2000 ako naj sluchatka za cenu okolo 1000 KC. Mam na vyber ale aj hps3000 ktore su za rovnaku cenu, ma niekto skusenosti ktore vybrat?
Printable View
Pred nejakym casom sa tu spominali hpx2000 ako naj sluchatka za cenu okolo 1000 KC. Mam na vyber ale aj hps3000 ktore su za rovnaku cenu, ma niekto skusenosti ktore vybrat?
tak zistil som ze obe maju iba 6.3mm velky jack. Nebude to naskodu stale pocuvat cez redukciu na 3.5mm?Citace:
Původně odeslal adamko
ja pocuvam stale cez redukciu na 6,3 a neboli ma to ;D inak ja by som si tie behringery asi nekupil aj ked som o nich kedysi uvazoval .. na hpx2000 ze chcipaju :(Citace:
Původně odeslal adamko
tu diskusiu o behringeroch hpx2000 som tu rozputal tusim ja asi pred dvoma rokmi :) vtedy som si ich aj kupil, pretoze po vyskusani x sluchatok v cene do 1200Sk som nenasiel nic lepsie. Po dvoch rokoch hraju stale slusne, aj ked mam pocit ze pri max. hlasitosti pocut skreslenie co predtym nebyvalo. ale je pravda ze za tie dva roky si velmi neoddychli :)
keby som si mal vyberat teraz, skusil by som najprv bazarove kossy-porta, alebo by som sa popozeral po philipsoch 890tkach. dalsou velmi dobrou alternativou su sennheisery xx1000.
HPX2000 rozhodne nie su sluchatka pre niekoho co chce silne basy ala porta-pro. ale rozhodne by som ich nezatracoval.
btw, na tomto fore sa vela dobrych rad ohladne sluchatok za 1000Sk nedockas, a ani necakaj ze budes vyberat medzi dobrymi a este lepsimi. holt, je to o kompromise.