Premyslim, ze bych presel z me ASUS GF2GTS taktle vetsinou na 240/380 na Gainward GF3Ti200. Projevi se nejak na mojem procaku a hlavne moji desce a AGP 2x?
Printable View
Premyslim, ze bych presel z me ASUS GF2GTS taktle vetsinou na 240/380 na Gainward GF3Ti200. Projevi se nejak na mojem procaku a hlavne moji desce a AGP 2x?
Tuleň 1.0 @ 1.33 GHz a GF3Ti200 175/400 @ 220/460 dá v 3DM2001SE nějakejch 6250 bodíků... Takže si snad pomůžeš, ne?
jasne rozdil mezi AGP 4X je minimal spis zaden..Citace:
Původně odeslal Lopan
Rekl bych ze kdyz ji taktnes ,tak urcite 8-)Citace:
Původně odeslal Lopan
no vidis a to ji urcite taktnes jeste vic, pac Vykuk ma Inno3DCitace:
Původně odeslal Vykuk
Super, maximum co jsem dostal ted je 4210 a to bylo takove nastaveni, ze 1MHz navic a komp by se roztekl ;D takze ten narust bude minimalne 1/3.
Jo jeste jeden problem, ted si nevzpominam, jesli je problem s kartama ala GF3&4 a jejich napajenim na starych deskach.
Ja mam dost staru dosku aj CPU , 250W zdroj a no problem . Tak ako to mam v popise to da 6200 3Dmarkov .
Neboj bude ti to fakatCitace:
Původně odeslal Lopan
a jeste k tomu ziskas skvelou znacku
Ja mam kolem 6800 bodu. Prepnuti z AGP 4x na AGP 2x se temer neprojevi.
vyměn to
No ted mam ASUS ;) 8)Citace:
Původně odeslal Heller
Co vsichni blbnete s tema INNO 3D GF3 Ti 200 64DDR. JA JSEM JI VYHONIL AZ na 235/470 a to v bedne uplne uzavrene s teplotou okolo 50 a na CPU 65. Kua taktujte!
Hmm 235/470, to je takt na mojem Innu, kdy se začínají objevovat artefakty...Citace:
Původně odeslal Kusy muz
Průser je v tom, že některý lepší značky se dají taktnout 250/500 a vejš... Takže Inno je fakt na *** (ale furt lepší než 175/400 ;D ).
Vzhledem k tomu, ze jsem koupil ten svuj Palit za stejnou cenu jako Inno (v Monime prodavali OEM GF3 Ti200 a zrovna meli Palit, ale jinak maji Inno) a taktnu ho "viz muj podpis", tak je Inno docela slabota.
Myslim, ze kdyby mel moznost to vymenit, tak se nas na to nepta a uz to ma doma. On se nas pta, jestli se mu vyplati tu GF3 koupit. Jinak samozrejme, ze lepsi znacky dou vejs viz. muj podpis 8)Citace:
Původně odeslal joXerus
A kdys ho kupoval? Já Inno někdy v červnu 2002 a tehdá snad neexistoval kus, kterej by neměl ty zasraně pomalý 5ns Hynixy :evil:Citace:
Původně odeslal Slusnak
Později se údajně vyskytovaly 4ns moduly... A takovej dostat na 560 není nic neobvyklého...
Grafarnu (a celej komp) jsem kupoval v zari. Myslel jsem, ze dostanu to Inno a ejhle, nakej Palit. Moc jsem tomu neveril, nicmene zkusil jsem to nataktovat, to jsem jeste nevedel, kolik by to asi melo udelat (jeste jsem neznal oc forum :wink:). Taktuju, taktuju, furt to jde, no byl jsem prijemne prekvapen. I kdyz ty pameti by meli jit jeste vys, ale nad tech 552 uz to zacina delat chyby :(. A pritom jsou studeny a mam na nich pasivy. Ale i tak to je dobry :-)