Už někdo vyřešil rychlost čtení u této mechaniky. Pálená DVD čte max. 5x a začíná někde na 2x.
U předchozích modelů to řešil neofic. firmware, ale k těmto mechanikám jsem to nikde nenašel. Kopíruje to někomu rychlejc?
Printable View
Už někdo vyřešil rychlost čtení u této mechaniky. Pálená DVD čte max. 5x a začíná někde na 2x.
U předchozích modelů to řešil neofic. firmware, ale k těmto mechanikám jsem to nikde nenašel. Kopíruje to někomu rychlejc?
Tyhle jsou OEM Samsung, takže bych si dohledal, který S to přesně je - na Samsungy většinou upravené firmwary bývají.
ad Toshiba - bohužel s modelem 5372 zabalila vlastní produkci optických mechanik... :-(
No to jsem zkoušel a nešel mi tam ten firmware na Samsung naládovat. Psalo to, že není Toshiba.
Mám doma 2 tyhle mechaniky a asi pudou obe do koše. Je to shit nejveci. V upgrade firmware ani už nevěřím.
Please, na Toshiba.com jsem nenašel žádnej CDspeed program.
Na Toshiby kdysi nějakej takovej ofic. softík byl nee ???
Potřebuju přibrzdit novou Toshibku SD-M2012. Mám to na čtení, aby nehučela. Díkec
jestli to existuje, jak se to jmenuje, já už si to najdu (snad).
DriveSpeed z nera nepomáhá?
Sice lze předpokládat, že jsi to zkoušel, ale nezmínils. :-)
Tahle mechanika s Toshibou nemá (bohužel) nic společného, je to OEM Samsung, tedy se ještě můžeš zkusit podívat u Samsungů (nemyslím jen SW, ale i na řešení tohoto problému. Inu, to je "logika", zabrzdit čtení DVD+/-R na 2-6x a nezpomalit čtení lisovaných...asi aby to nebylo uživateli líto.
Jsem si vzpomněl že to šlo přes Tweak XP. Jsem to tak na jedné Toshibě kdysi praktikoval.
Jinak po pár dnech to zatím nehučí, takže to brzdění možná oželím.
Moja Toshiba 1912 vobec necita akekolvek DVD-R, sprava sa presne ako keby sa do nej vlozilo prazdne medium. Stretol sa s tym uz niekto?
Firmware: TM011112.bin
JJ, podivej se do diskuze u teto mechaniky na Czechcomputeru, hodne lidem to dela. Kamaradovi jsem uz jednu 1912 reklamoval (obcas necetla uz ani CD), bohuzel ac jsem zadal novy model, byla mi vymenena opet za 1912. Ta zatim nevim jak cte, ale nic slavneho to nebude...Citace:
Původně odeslal ripptor
Do te prvni jsem hned po koupi nahral novejsi firmware(jiny ani neni). Ted po vymene jsem ji nezkousel, takze nevim co je tam za firmware.