Zdravim, potreboval by som velmi surne poradit odladne tychto "masiniek". Na co sa zamerat, coho sa vyvarovat a podobne. Musim do tyzdna zohnat nejaku do 30 000sk tak prosim HELP!!! Dik
Printable View
Zdravim, potreboval by som velmi surne poradit odladne tychto "masiniek". Na co sa zamerat, coho sa vyvarovat a podobne. Musim do tyzdna zohnat nejaku do 30 000sk tak prosim HELP!!! Dik
Záleží co požaduješ,na co chceš točit (miniDV kazety,DVD,pamětové karty ...),k čemu dalšímu budeš kameru využívat (analog IN/OUT,digital IN/OUT).
Osobně mám Sony DRC-TRV 33E (už se neprodává).
Zkus se podívat na www.sony.cz www.tvfreak.cz (šel bych buďto do CANON nebo SONY)
Po konzultacii s jednym predavacom som sa priklonil radsej k natacaniu na kazetu (digitalne) a potom to stiahnem do PC kde to dam na DVD, popripade este zostriham a pod. Na miniDVD sa zmesti z jednej strany iba 30minut a obojstranne ci chcem ci nechcem upatlem. Este som sa docital ze zalezi aj od velkosti snimacieho cipu (cim vacsi tym lepsi) a taktiez som sa uz rozhodol ze pojdem do kamier s 3CCD. Kupujem to vlastne pre priatelku, budu natacat rodinne udalosti, hlavne zivotny pribeh miminka ktore sa kazdu chvilku narodi jej sestre :-)
Rozmyslal som nad panasonic NV-GS140EP ale este prebehnem fora na www.tvfreak.cz... Dik za link