Caute
Kupil som novu tlaciaren HP3920 a chcel som ju nainstalovat. Pocas instalacie mi neukazalo odskrtnute ale cerveny krizik a instalacia pokracovala dalej. Kabel aj vsetko bolo dobre pripojene.
Poradte diik
Printable View
Caute
Kupil som novu tlaciaren HP3920 a chcel som ju nainstalovat. Pocas instalacie mi neukazalo odskrtnute ale cerveny krizik a instalacia pokracovala dalej. Kabel aj vsetko bolo dobre pripojene.
Poradte diik
No vzhledem k tomu, ze jsi nenapsal vubec nic o tiom, kam, jak, do jakyho systemu atd. tu tiskarnu pripojujes, tak bys mohl zacit treba s popisem, jestli nejdriv nezapojujes USB kabel a pak teprve instalujes driver, presne tenhle postup totiz vetsina HP tiskaren naprosto nesnasi, a chce kabel az po nainstalaci casti driveru.Citace:
Původně odeslal Mathko
Ale i tak je to bez dalsich informaci jako vestit z koule...
No skoro nič si nám nenapísal, ale mám pre teba jeden dobrý nápad. Zavolaj priamo na technickú podporu HP. Pre tvoju tlačiareň volaj na 0850 11 256 a tam by ti mali vedieť pomôcť. Samozrejme potom nám nezabudni zdeliť riešenie tvojho problému :-)Citace:
Původně odeslal Mathko
Mame tento isty problem aj u nas na predajni .. zakaznik si kupil HP3920 a doniesol ju s5 ze mu nejde nainstalovat ..
Som sa zasmial Ha lama nevie naistalovat jednoduchu tlaciaren . No lenze jak som ju skusal nainstalovat tak mi stale hladal nejaky subor dll (uz si nepamatam aky ) a nakoniec som ta ani nedoistaloval ..
Toto sa opakovalo pri vsetkych HP 3920 ktore sme predali ..
Je mozne ze nedali spravny software lebo instalacne cd je HP3900 .
Skusim este pozriet ine ovladace mozno tu chybu uz opravili ..