Asus notebook a wifi kanály 12,13
Přítelkyně si koupila nový ntb asus s wifi (A6R-B002H). Problém je v tom, že jsem až posléze zjistil, že integrovaná wifina odmítá komunikovat na kanálech 12-13. Prohledal jsem nastavení, ale nenašel jsem nic, kde by se to dalo odblokovat. Nevíte někdo nějaké bližší info, zda se to třeba nedá dodatečně zapnout? V návodu ani ve specifikacích nepíší nic.
Pěkně mě to naštvalo, mé AP jede na kanálu 13 a moc si nemohu dovolit to změnit. A o tomto omezení asus síťovky jsem se před koupí opravdu nedozvěděl! :evil:
Re: Asus notebook a wifi kanály 12,13
Citace:
Původně odeslal e1
Citace:
Původně odeslal Croog
Přítelkyně si koupila nový
ntb asus s wifi.
Croog, to by ťa zabilo, keby si napísal rovno, že sa jedná o notebook Asus A6R-B002H??? Za mesiac sa ten notebook nebude predávať, zruší sa stránka a potom bude celé stránka akurát na... (veď vy viete čo). Tiež by ste namali linkovať stránky predajcov, je to skrytá reklama. Držte sa toho prosím!
Tak zaprvé je v tomto případě skoro irelevantní jaký to je typ, za druhé czechcomputer záznamy o produktech nemaže ani když je přestane prodávat, takže tam ta stránka bude i za dva roky, kdy tento problém pozbyde pro kohokoliv aktuálnost a za třetí bych těžko hledal lepší (nebo alespoň srovnatelný) popis na jiných stránkách, než u prodejců, kór když je tento typ určen pouze pro východní trhy co jsem z toho pochopil... Reklama je sice možná nehezká věc, ale já chci hlavně vyřešit svůj problém, tak se to snažím podat cestou nejmenšího odporu. EDIT: Krom toho sem podobné pravidlo mezi zásady fóra ocguru nenašel.
Každopádně díky všem za rady, ještě tu mám nějaké ovladače čekající na vyzkoušení, pak sem zkusím hodit ten výpis z linuxu, případně kontaktujem dodavatele. To se ale přitelkyně musí rozhodnout sama, jestli o to má zájem. Když se jí nebude chtít, tak ale holt nebude moct surfovat na zahradě. :wink: