http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33791
mate ho uz nekdo? brousim si na nej zuby, tak bych ocenil naky info
Printable View
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33791
mate ho uz nekdo? brousim si na nej zuby, tak bych ocenil naky info
taky jsem po něm koukal, ale nakonec jsem šel do VS VP930Citace:
Původně odeslal moris
http://prohardver.hu/p.php?mod=21&id=801
na te adrese neni recenze tebou zmineneho monitoru. kazdopadne je tam recenze toho 970p a vyzniva hodne dobre. trosku mi tam vadi to, ze se to ovlada vyhradne pres ty magictunes a ten vnejsi adapter..Citace:
Původně odeslal M.K.
zajimalo by me taky, jestli v soucasnosti je nejaka lepsi technologie nez prave tahle PVA v srovnatelne cenove hladine. mym primarnim cilem uzivani je bezna prace, filmy a extremne rychle hry (quakeworld)..
jasně, nahodil jsem ti to kvůli tomu 970p :-)Citace:
Původně odeslal moris
nic lepšího (univerzálnějšího) v této cenové relaci není, ale na "extrémně rychlé hry" imho tohle ještě není
a vis o nejakem pripravovanem monitoru, ktery by odpovidal? uz popravde zacinam byt skoro unaveny z toho cekani na poradny 19" lcd.. :\
uz mate nekdo ten Samsung SyncMaster 970P 19" LCD?
v pondělí bych ho měl mítCitace:
Původně odeslal Neller
cekame na report!Citace:
Původně odeslal M.K.
Bohužel nastal někde problém. Tento týden nebude :-(Citace:
Původně odeslal moris
no tak chlapi. to ho jeste porad nikdo nemate, abyste podali report? to snad nakonec budu muset poridit sam :|
Tak ho mám asi půl hodiny. Zatím test na pixely - OK.
Co o něm chcete vedět? :-)
Q3, CS, UT, NFS atd..jak na nem jedou hry a filmy? jakou mas barvu (na netu psou nekde stribrna nekde bila, nekde bilo-stribrna)Citace:
Původně odeslal M.K.
hry zkusím pozdějiCitace:
Původně odeslal Neller
barva - rámeček stříbrný, podstavec a zadní strana kombinace bílá s šedou
co ten adapter. nerozciluje te? me prave ten adapter docela odrazuje. jo a taky mi vadi, ze ovladani je akorat pres ten soft a ne primo na panelu :/Citace:
Původně odeslal M.K.
no chceme slyset jak beha na rychlych hrach. takze q3 je ta nejpomalejsi hra co by na tom mela byt uplne plynula.. naky cs a podobny plizivy sracky nezajem..
a pak samozrejme filmy..
Tak adaptér mi nevadí vůbec, pouze soft. ovládání mi trochu vadíCitace:
Původně odeslal moris
Q3 zkusím (musím sehnat), ale nedělal bych si zbytečné iluze
odpoledne dám vědět
odezva je zhruba stejná jako u FS P19-2 nebo VS VP930, takže na rychlé akce nic moc.
Filmy jsou celkem v pohodě. Barvy a podsvícení jsou velmi dobré. Černá je zatím asi nejlepší co jsem na LCD viděl.
:-/ tak to si asi jeste pockam nez se objevi lcd na kterym se da solidne zahrat quakeCitace:
Původně odeslal M.K.
jj presne tak!Citace:
Původně odeslal moris
A jak ten externi zdroj ? Nehreje to moc ?
Nepiska nebo nevrci ten monitor ?
Externi zdroj je vlazny, monitor nepiska -super obraz :)
Funguje vam ten Magictune OK. Me to po chvili zatuhne a s tim cele PC
Jo o tom jsem taky slysel. Tohle je asi jedina vec, ktera me od koupe odrazuje :-/Citace:
Původně odeslal Geeker
jj, po chvíli se kousne celej komp, ale jednou jsem vše nastavil a už ho nepoužívám. Zajímavý, že to začlo dělat až po čase, když z počátku to fungovalo na 100%. Zátím velký mínus pro toto jinak moc dobrý LCD.Citace:
Původně odeslal Geeker
Problem bude asi v samotnom programe MagicTune a nie v monitore. MagicTune totiz vytuhne po chvili a snim cely pocitac aj na mojom 730BF.
Najskor, lebo mi to robi aj moja 770PCitace:
Původně odeslal Comby