Mam taky maly problem s biosom. Teraz mam verziu 1.3, ked tam flashnem vyssiu verziu tak sa do biosu uz nedostanem. Ked stlacim DEL tak mi nabehne cierna obrazovka. Co s tym? Netreba nieco nastavit pri flashovani biosu? Diky.
Printable View
Mam taky maly problem s biosom. Teraz mam verziu 1.3, ked tam flashnem vyssiu verziu tak sa do biosu uz nedostanem. Ked stlacim DEL tak mi nabehne cierna obrazovka. Co s tym? Netreba nieco nastavit pri flashovani biosu? Diky.
To je dost stara verzia, nie ? skus MSI Live BIOS. Akoto ze sa do BIOSu nedostanes - ako si to teda skusal mas flasher ?
Skratka tam flashnem bios v1.6 a pri bootovani ked mam stlacit DEL, stlacim DEL a mam ciernu obrazovku. Inak kompik funguje, ale v biose NIC nezmenim. :?
resetol si spravne CMOS ?
Zaujimave, ze ked tam flashnem v1.3 tak to ide bez problemov. Nemam lave ruky, cmos este resetnut dokazem.
tak skus 1.5 ... ale je to cudas
alebo pockaj na 1.7 ved ten 1.6 som este minuly rok flashoval ....
1.5 som myslim skusal a robila to iste. Dnes sa s tym skusim pohrat a uvidim. keby bola 1.7 tak ju tam smyknem. zatial dikes!
...tazko povedat kedy sa dockame 1.70tky :roll:
Na moju dosku som betu mal 2-3 tyzdne skor nez vysiel oficial...
ty si kde kupoval tu Baracudu V ? Si z ZA ?
Maju ju v Libre, byvale IMC. Cena okolo 4.000 aj s Dph. Moje bydlisko je v ZA. :-)
Ten samej problem sem mel i ja!!! v1.4 jde este v poho ale v1.5 a 1.6 mi dela to samy... Schalne sem tu cernou obrazovku chvili nechal a po asi 2 min ti to nabehne v poho.Ale nebavilo me cekat vzdycky ty 2 min,tak mam taky verzi 1.3,ta je snad zatim nejlepsi a plne funkcni! :wink:Citace:
Původně odeslal stanley
Tak asi zatial ostanem na tej 1.3 ale stve ma to, ze mi poriadne nedetekne proc. Som zvedavy na dalsi release.
Citace:
Původně odeslal stanley
No ja s obavami ocekavam 1.7 verzi,ale jestli bude opet postavena na tej 1.5,tak si asi moc nepomuzem.Ale je divny,ze to nekomu jde v poho...
Nechcem byt mudri ale zkus povytahovat vestky ide zariadenia a nechaj tam iba jeden disk master na ktorom mas boot ci to nabehne v poho
ked hej tak je to nie idealne pozapajanymi kablami ,mastermi a slavami je to cudne ale stretol som sa s tym uz raz
Tak je to tak... Mel sem blbe zapojeny cd romky... Prejumperoval sem je a ted to faka v poho! I na verzi 1,6. Ale nepochopim,proc to na tej 1,3 slo v poho! ??? No kazdopadne 1,6 rullleeezzzzzCitace:
Původně odeslal besik33
To je divne, ze to funguje takto, ale za pokus nic nedam. Skusim...
Je to opravdu tak, taky nechapu proc ale funguje to! :roll:Citace:
Původně odeslal stanley
Tak ako mate zapojene disky a cd-Rom? Ja to mam zapojene nasledovne :
IDE primary : master - Seagate 60GB
slave - DVD Toshiba
IDE secondary : master - CDRW Mitsumi
slave - Maxtor 15GB
V danej konfiguracii bios neslape dobre. Tak ako???
Zalezi hlavne na tom,jak to mas na ksandach.... To se biosu nelibi...Citace:
Původně odeslal stanley
Ja mam WD40 na master na ksande na konci
A CDR na master prvni na ksande
CD slave na konci... :wink:
Uz to slape!!! ;D Trochu som sa s tym doma hral. Mam to teraz asi takto :
IDE primary : master - Seagate 60GB
slave - CDRW Mitsumi
IDE secondary : master - DVD Toshiba
slave - Maxtor 15GB
V tejto konfiguracii to ide no problemo. Problem robila napalovacka, nech som ju daval kde som chcel.
To je difny,me to taky jebala smazka... No hlafne ze to slape,ne?! :wink: :lol:Citace:
Původně odeslal stanley
Jasne!! Hlavne, ze to vali. ;D Dakujem vsetkym za rady.