Re: spatny zvuk pres skype
Citace:
Původně odeslal Jack68
chci volat pres program skype.Mam do pc pripojeny mikrofon.A z pc vede pres zvukovku do bednicek kabel.Kdyz poutim hudbu.film vsechno slysim pekne.Kdyz volam pres skype tak oni me slysi pekne ale me v bednickach silene praska a slysim kazde desate slovo cim tomuze byt?vytaceni slysim taky pekne ale jakmile to druha strana zvedne tak v tom zacne praskat
A jak "kvalitni" pripojeni ma tvuj "protejsek"? Pritelkyne ma nejake pofiderni wifi a taky to obcas pekne prska, Skype je na tohle dost choulostivy :(
Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
Citace:
Původně odeslal Jack68
chci volat pres program skype.Mam do pc pripojeny mikrofon.A z pc vede pres zvukovku do bednicek kabel.Kdyz poutim hudbu.film vsechno slysim pekne.Kdyz volam pres skype tak oni me slysi pekne ale me v bednickach silene praska a slysim kazde desate slovo cim tomuze byt?vytaceni slysim taky pekne ale jakmile to druha strana zvedne tak v tom zacne praskat
A jak "kvalitni" pripojeni ma tvuj "protejsek"? Pritelkyne ma nejake pofiderni wifi a taky to obcas pekne prska, Skype je na tohle dost choulostivy :(
no ja i ona mame wifi.sleduji pritom vytizeni i pingam a vse bez problemu tam problem asi nebude(doufam).Navic mame pripojeni od stejneho poskytovatele.No a kdyz prepnu bednicky do integrovane zvukovky tak to sumi taky.
Citace:
Původně odeslal Jack68
Citace:
Citace:
Původně odeslal Jack68
no ja i ona mame wifi.sleduji pritom vytizeni i pingam a vse bez problemu tam problem asi nebude(doufam).Navic mame pripojeni od stejneho poskytovatele.No a kdyz prepnu bednicky do integrovane zvukovky tak to sumi taky.
Nevim ,me Skype na mem pripojeni a integrovanem SoundStormu chodi v pohode, jedinou vyjimkou je to, kdyz "protistrana" ma nestabilni pripojku... Skype docela zatezuje upload a potrebuje MINIMALNE 64kbps, aby nejak slusne fungoval, pokud to pritelkyne nema, nebo je to pripojeni nejake "podivne", tak to muze byt tim...
Citace:
Citace:
Původně odeslal Jack68
Citace:
Citace:
Původně odeslal Jack68
no zkusim to na koleji a uvidime.Diky
Nevim ,me Skype na mem pripojeni a integrovanem SoundStormu chodi v pohode, jedinou vyjimkou je to, kdyz "protistrana" ma nestabilni pripojku... Skype docela zatezuje upload a potrebuje MINIMALNE 64kbps, aby nejak slusne fungoval, pokud to pritelkyne nema, nebo je to pripojeni nejake "podivne", tak to muze byt tim...
Měl jsem podobný problém. Pomohlo zatrhnout "umožnit skype ovládat zvukové zařízení" nebo jak se to v nastavení zvuku jmenuje.
Jinak se mi totiž i stávalo, že mi Skype restartnul PC :o
dalsi otazka, je jestli si to zkousel s vice uzivateli....nebo jen s pritelkyni..protoze to vypada na zavadu u ni na zvukovce nebo mikrofonu, eventuelne uploadu..jak uz je tu zmineno
Nikdy neni na skodu napsat v cem problem byl..aby se mohli poucit i dalsi
Citace:
Původně odeslal uberguru
Nikdy neni na skodu napsat v cem problem byl..aby se mohli poucit i dalsi
presne tak :) jinak me zase docela mrzi zemi skype bere prez 60% z vytizeni CPU a nemuzu tak s tim hrat on line protoze vykon mi pada na polovinu... s timhle radu nekdo nejakou nema ? :)
Wade: jj to mi dělá taky, ale podezírám zapojenou webkameru a nutnost ještě k zpracování hlasu zpracovávat obraz...
Citace:
Původně odeslal J.Wade
presne tak :) jinak me zase docela mrzi zemi skype bere prez 60% z vytizeni CPU a nemuzu tak s tim hrat on line protoze vykon mi pada na polovinu... s timhle radu nekdo nejakou nema ? :)
skype neni zrovna moc lan-gamer friendly, vyzkousej http://www.ventrilo.com/ - zere podstatne min konektivity do netu a ma prekvapive dobry zvuk, jen to nastaveni a vyladeni muze trosku potrapit
Citace:
Původně odeslal J.Wade
Skype mi na notebooku s PII36 zere 60-70% vykonu CPU, takze neco mas spatne ;)
Citace:
Původně odeslal Buddha
skype neni zrovna moc lan-gamer friendly
Neprislo mi ze by to dnesni procesory nejak zatezovalo - jinak na me lince sezere Skype asi 3kB/s obouma smerama, takze bych se nebal ani toho, ze to bude vyrazne zpomalovat net.
Citace:
Původně odeslal Caleb
Skype mi na notebooku s PII36 zere 60-70% vykonu CPU, takze neco mas spatne ;)
Neprislo mi ze by to dnesni procesory nejak zatezovalo -
mno to by me ale zajimalo co :(
Jednak to může být připojením k netu ... ale taky to může být integrovanou zvukovkou na MoBu...btw ani s nenapsal co máš za mobo, resp. jaký zvukový kodek má mobo....
Citace:
Původně odeslal hard_core
Jednak to může být připojením k netu ... ale taky to může být integrovanou zvukovkou na MoBu...btw ani s nenapsal co máš za mobo, resp. jaký zvukový kodek má mobo....
Mám Creative z CD, soundblaster 5.1 live....
Citace:
Původně odeslal J.Wade
Mel jsem ten samy problem se starsi verzi Skype (dost starou). Nainstaloval jsem verzi 2.0.0.97 a vsechno maka jak ma. I zvuk se mi zlepsil. Zvukovku mam integrovanou na MB.
Citace:
Původně odeslal Lion_K
Mel jsem ten samy problem se starsi verzi Skype (dost starou). Nainstaloval jsem verzi 2.0.0.97 a vsechno maka jak ma. I zvuk se mi zlepsil. Zvukovku mam integrovanou na MB.
Mno ja mam prave verzi nejnovejsi nejakou betu... a se starou to bylo snad stejny, uz si nepamatuju :)
Nevíte jak změnit melodii vyzvánějcího tónu, V nové verzi je to dost slabý už jsem to několikrát přeslechnul.Kdyby to šlo dát jako ve starý verzi to klasické vyzvánění.