-
LCD 19" do 9000kc
budu porizovat novy display, vyber jsem zuzil vpodstate jen na tyto 2 (pokud vite o necem lepsim, sem s tim):
FUJITSU SIEMENS SCENICVIEW E19-2
Počet barev 16.20 miliónů (mozna preklep?)
Jas 250 cd/m²
Kontrast 600:1
Pozorovací úhel 140/130 vertikální / horizontální
Doba odezvy 12 ms
NEOVO F-419
Počet barev 16.70 miliónů
Jas 250 cd/m²
Kontrast 500:1
Pozorovací úhel 140/130 vertikální / horizontální
Doba odezvy 12 ms
rozdily jsem vyznacil tucne, reakce na oba jsem zatim slysel vetsinou kladne, cena je podobna, otazkou je co je lepsi.Zajimaji mne vase nazory nebo zkusenosti.Dik
-
tak E17-2 co som videl bola strasne na howno ;D zato F419 je doost ok :) (nemusi byt nutne E19-2 rovnako na howno ako ta E17 ...)
-
no, myslim ze uz jsem se rozhodl sam, ten E19-2 asi nema DVI (jedine misto kde to pisou je v tom linku, ostatni shopy ani datasheet ho neuvadi), takze je to jasne :-)
EDIT: jenom tak pro zajimavost, tady u toho siemensu pisou Kontrast 1000:1 a ze ma DVI, proste bordel :roll:
EDIT2: na ceskych strankach siemensu zase pisou ze ma kontrast 500:1 a nema DVI (tomu bych i veril), kde je skutecne pravda se ale asi nedovim :evil:
-
ja by som najviac veril tomuto http://www.prad.de/pdf/fujitsu-siemens_e19-2.pdf a imho je to oproti tomu neovu dost nic moc :)
-
Vim ze chces LCD do 9k,ale jestli bys nekde jeste nasel 500kc,nebylo by lepsi si koupit BENQ FP937s+,ktery ma odezvu 8ms(GtG),kontrast 700:1 a jas 300.
Ja ho mam asi 3 tejdny a sem s nim naprosto spokojenej.Ve Winech ho mam na 1024*768 a zadny rozmazany pismena.Ve hrach zadny smouhy...proste z meho pohledu tj hodne muziky za (docela) malo penez...
-
Styxer: dik za tip, papirove vypada celkem dobre, odezvu ma urcite taky dobrou ale bojim se ze za ni zaplatily barvy (dithering) :|