Máte někdo zkušenosti s těmito moduly? Jsou za cenu cca 3300 Kč/ks a jsou osazeny čipy Hynix d43. Plánuju použití dvou modulů do desky DFI LP UT NF4 Ultra-D. Za tu cenu mi příjdou jako "best buy".
Printable View
Máte někdo zkušenosti s těmito moduly? Jsou za cenu cca 3300 Kč/ks a jsou osazeny čipy Hynix d43. Plánuju použití dvou modulů do desky DFI LP UT NF4 Ultra-D. Za tu cenu mi příjdou jako "best buy".
nakej link kde je maji?
nebal bych se jich, mam legend 2x512MB s d43 a jsou hodne v pohode za ty penize.
Mají je např. tady:
http://pc.itek.cz/k_41-Pameti-DDR/p_...4MB-RAM-DDR400
Ten obchod je ještě docela drahej, ona většina ostatních (levnějších) obchodů je nemá přímo v nabídce (maj jenom 512MB moduly), ale mluvil jsem přímo s pracovníky Legend.sk a není problém jim je dodat, maj je na slovensku skladem. Měly by být k sehnání např. v ATComputer, 100Mega nebo v ELAPu. Jinak mi od výrobce ještě bylo sděleno, že 256MB a 512MB moduly se dělají dvě verze, s čipy Legend (nic moc) a s čipy Hynix d43. Ty 1024MB moduly jsou jedině s d43...:-) Jinak bych rád, kdyby sem napsal někdo s nForce4, jak tam šlapou...
Zkus www.rsc-computers.cz bral jsem od Radima ty 2x512MB a treba umi dodat i ty 1024MB.Citace:
Původně odeslal Hrady
Za ty penize jsou opravdu hodne dobry.
S Radimem jsem mluvil, 1GB moduly bohuzel dodat neumi... :-(