SONY mi obcas robi to ...ze piska. Nie pri vsetkych modoch , ale napr. pri 1152x864 a 85 Hz to robi taky vosokofrekvencny zvuk - piskot.
Je to normalne?
Printable View
SONY mi obcas robi to ...ze piska. Nie pri vsetkych modoch , ale napr. pri 1152x864 a 85 Hz to robi taky vosokofrekvencny zvuk - piskot.
Je to normalne?
normalni to moc neni, tohle dela segrina stara 14" dyz se u ni vyuziva elektronika skoro na max. Driv to nedelala
Nastastie ako pisem mi to robi iba v tomto jedinom mode a pri danej frekvencii...inac presne pri tejto mi vtedy nastavilo kontrast na 200 a musel som to odniest nastavit do servisu.
Hmm Sony :(
Monitory nebyly moc spolehlive :(
Inac som s nim velmi spokojny az na tento problem. Kvalita obrazu sa neda porovnat s tym co som mal predtym (a to mam este Nvidia kartu, ked bola ATI ;) )
Jasne to verim :)
No vsak mivas na testovani ATI ne?
Vsak prave to som myslel - ked som testoval na nom ATI (ale len kratko) tak to bol obraz este lepsi :o
Obcas me piska EIZO T560i-T pri postu (60hz), kdyz se prepne refresh, vse je oka.
Vacsinou staci trochu zmenit frekvencie - napr. softwarovym posunutim alebo zvacsenim/zmensenim obrazu v nastaveni grafickej karty.
Dee co myslíš tím elektronika se využívá na max?
hmm, mozno to je vn trafo...
skusal si uz rainbow-ove rady, tie by podla mna mohli help-nut.
good_luck
BTW:toto robi moja old 14"
todle mi dela moje 17" obcas... zacne piskat, tak ji vypnu a zapnu a je to OK...
Me piska Iiyama VisionMaster 17" kdyz je ve stand-by... Spis mi vadi, ze se mi pri dlouhodobem (3h a vyse) hrani UT2k3 zacne k**v*t obraz - je hrubej (cerny svisly carky), ale za chvili to prestane. Co s tim? Zahodit?
2Richmond: Neni to spis grafikou ? Takove svisle carky jsou vetsinou dusledkem prilis pretaktovane, prehrate nebo vadne pameti na grafice...
Richmond: Taky bych to videl spis na grafiku :)
Nicmene moje iiyama kdyz vypnu komp tak nez se vypne tak taky huci. Je to normalni
Tim myslim to kdyz monitor zvladne terab 85kHz a ty na nem bezis 1280x960/85Hz - to uz je blizko maximu co zvladne oproti treba 1024x768/85HzCitace:
Původně odeslal Marty
Dela mi to ikdyz nemam taktnuto... No jo, ale kdyz mi to dela i ve windowsech? Tam by takt nemel bejt znat.Citace:
Původně odeslal PePo
moje 14" samsung piskala celkem obstojne kdyz sem ji nahodil na 1024x768
mimochodem u toho rozliseni bylo napsany neco jako non interlaced
nevite co to znamena ???
Non interleaced znamena Neprokladane...Citace:
Původně odeslal Nicx
protoze nektery starsi monitory umely treba 800x600 Non interleaced a pak 1024x768 - interleaced - to znamena ze vykreslily kazdou druhou linku takze se stridala linka obrazu a cerna :)
mno ale ta moje je asi 3,5 roku stara....Citace:
Původně odeslal DeeKay
tak to je bezva to sem netusil ze je to kladna vlastnost, myslel sem si to tim prave myslej ze to neni dobry jako ze v tech 60hz stejne moc nebyloCitace:
Původně odeslal DeeKay
Mně moje HPčko taky píská, ale jenom asi do 5ti minut po zapnutí než se zahřeje, jenom ve winu (v DOSu ne - takže jen při vyšších rozlišeních) a jen pokud na obrazovce převládá tmavěmodrá nebo černá barva... Už jsem si zvykl, je to jeden z mála "problémků" tohoto moňáku.
Pamatuji se ,ze podobny problem mel TVP ORAVAN.Piskani zpusobovalo chveni feritoveho jadyrka, ktere bylo spatne uchycene na civce.Oprava spocivala v zakapnuti jadra a civky kanagonem.Civka se nachazela v blizkosti VN trafa.