Poradte nekdo prosim co mam koupit za pameti!OCZ?nebo SAMSUNG-C!Jak veliky je rozdil mez temito pametmy!?Krome ceny? :wink:
Printable View
Poradte nekdo prosim co mam koupit za pameti!OCZ?nebo SAMSUNG-C!Jak veliky je rozdil mez temito pametmy!?Krome ceny? :wink:
v tom že OCZ je o dost lepší a o dost dražší.
nevim jak MSI ale OCZ a Epox se nemaji moc rady
ja uvazuju ze prodam a koupim Samsung C
Vazne nevim o co by mely bejt ty OCZka lepsi nez Ceckovy Samsungy (zvlast pokud ma clovek Epoxe)Citace:
Původně odeslal tombianski
Muzete nekdo napsat konretni schopnosti tech samsungu? V proce maji na webu -> PA DDR PC400 256MB Samsung - jaky to ma casovani a jaky jsou zkusenosti s dosazenou frekvenci. Nevite nekdo?Citace:
Původně odeslal BDs
samsungy DDR400 maji CAS3 ty radsi nebrat. Jinak 333 C jsou dobry.
Mam Epox 4GEA+, Intel 845GE a 2x 256MB OCZ 400 Performance. A nemam zadny problem. Naprosto v pohode.
Citace:
Původně odeslal MrFann
On ma epox pre AMD.Citace:
Původně odeslal Geeker
jj mam pro AMD tam OCZ delaji problemy, ale na Intel Chipsetox to vypada ze joud v poho
Mam 8K9AI a 256MB OCZ Perf. 3.2 a zatim jsem zkousel 350 pri nejagresivnejsim casovani a uplne v pohode. Procak byl na 11x175 a 1.6V. Mozna ze prave rev 3.2 resi problem si Epoxy
OCZ mají hliníkový chladič (výborný) a série Basic jede na CL 2,5 a Performance CL2. Já osobně mám dole psané Basic a nemám potřebu kupovat Performance o pár stovek dražší, jelikož mi jedou v pohodě na CL2 a nejagresivnější nastavení.Citace:
Původně odeslal barakoas
presne tak, kez byx mel tvoji rev 3.2Citace:
Původně odeslal FAllen
muj test http://www.morgus.cz/ukaz_clanek.php...=864076&ID=149
Dnes jsem byl obednat Samsungy (333, CL ?, 2x256MB), ale vubec nevim co to bude zac ... meli by dorazit zitra, tak pak dam vedet.
Bohuzel s mym procesorem se vic jak na 375 ci 380 MHz (na pametech) nedostanu.
No tak nevim kde je problem, mel jsem doma 2 kusy tech samsungu (presne K4H560838C-TCB3, byly z procy) no a NEJELY ANI NA ZAKLADNI FREKVENCI PRI 2,8 V ! Asi problem s kompatibilitou. Mam MSI 845PE MAX, no nevim cim to bylo, ale jakmile jsem tam dal PQIcka, tak jedou jako draci
333 MHz, 256MB PQI mi bezi na 375MHz 2/3/2/5 pri 2,5V. na 2/2/2/5 nejedou ani pri 2,8V, coz je divny, ale budiz... pri tom RAStoCAS na 2 se totiz resetuje a padaji programy, ale kdyz to dam na 3 tak slape jak hodinky
PS: A to byly o 200kc levnejsi nez ty SAMSUNGY !!!