Co všechno ovlivňuje změna tohodle napětí. Změní to kromě napájení čipsetu i napájení AGP, pamětí ... ? (konkrétně u mojí desky, má totiž default 3,5V a teď jedu na 3,8V :o )
Printable View
Co všechno ovlivňuje změna tohodle napětí. Změní to kromě napájení čipsetu i napájení AGP, pamětí ... ? (konkrétně u mojí desky, má totiž default 3,5V a teď jedu na 3,8V :o )
Na 3.3V je zapojeny chipset, DIMMky a AGPcko. Zalezi od toho ako je to zapojene - na Abite VA6 som to meral a tam to bolo takto: chipset a DIMMky napajane z onboard 3.3V regulatora, AGPcko priamo zo zdroja.
Takže paměti teď dostávaj místo 3,3 3,8V :o ;D
Asi ano. Na BX133-RAID je mozno na ten regulator zapojene aj AGPcko.
Urcite.Citace:
Původně odeslal Rainbow
Mne sposovoval na IO 3.3V +FSB133 problemy prave Radeon.
Po nastaveni na 3.5V je vsetko OK.
A ake problemy to boli?Citace:
Původně odeslal PiT
Ja mam IO na 3.4V - realne 3.34-3.36 a napr. 3DMark mi hadze v jednom teste (tusim Point Sprites - ten kon) take stvorceky a chyby okolo toho konika. :(
Viete niekto ako toto napatie zvysit?? ja by som to potreboval hlavne kvoli pametiam lebo ide z nich max 142MHz, a chcel by som viac, pomoze to k tomu??
Jde zvýšit buď softwarově pomocí BIOSu (pokud to podporuje) nebo hardwerově modifikací napěťového regulatoru na desce.
Alebo hardwarovo jumperom na doske (ak ho tam mas). Niektore dosky vobec nemaju regulator na 3.3V a beru to priamo zo zdroja.
mam defaultne 3,4 V chtel bych vic , jenze TUSL ma potom ne 3,5 ale
3,6V a realne to skace az ke 3,7V.
Jakmile to najede tak se to s 3,6V na dipu sekne,nevite cim to je ?