5.1 bedny a středový repro - kde funguje? Jen DVD a pár her?
Tento dotaz asi bude znít trochu lamersky, avšak: mám nové Creative Inspire 5.1 5300 a k nim SB Live! 5.1. Super, funguje to... ale mám klasický problém se středovým repro - MP3 nefunguje vůbec, DivX také ne, hry - zkoušel jsem UT2003, při volbě EAX sice fungoval, ale jen velice zřídka (nějaké specifické zvuky).
Tudíž bych se rád zeptal: za jakých okolností má fungovat střed? A může fungovat u Divx? (zkoušel jsem Die another day a tam nefachal :((
Díky za odpověď a nesmějte se, žádný učený z nebe nespadl :)
Re: 5.1 bedny a středový repro - kde funguje? Jen DVD a pár
Citace:
Původně odeslal Jindra Hojer
Tento dotaz asi bude znít trochu lamersky, avšak: mám nové Creative Inspire 5.1 5300 a k nim SB Live! 5.1. Super, funguje to... ale mám klasický problém se středovým repro - MP3 nefunguje vůbec, DivX také ne, hry - zkoušel jsem UT2003, při volbě EAX sice fungoval, ale jen velice zřídka (nějaké specifické zvuky).
Tudíž bych se rád zeptal: za jakých okolností má fungovat střed? A může fungovat u Divx? (zkoušel jsem Die another day a tam nefachal :((
Díky za odpověď a nesmějte se, žádný učený z nebe nespadl :)
V creative Centru si najdi panylek kde zapni CMSS (nebo CMMS?) nebo tak nejak, uz jsem to po roce pouzivani NForce s jeji zvukarnou zapomnel, nicmene jestli ti budou MP3 "vyhovovat" i z centru - nevim, nevim, jak tady bylo receno, dost to "przni" zvuk, na filmy skutecne AC3 filtr (ten urcite najdes)...